Kablosu beğenmediğim yönlerinden biri zaten, 1 aydır kullanıyorum kabloda herhangi bir çizik bile yok. Ses düzeyi yüksek değil diyenler bilgisayardan sesi fullesinler, kulaklıktan da fullesinler bakalım o zaman ne oluyor.Knk kablosu kalitesiz diyorlar uzatma kablosu örgü ona kaliteli dediler kendi kablosu uzun kullanımda sıkıntı çıkardı mi ses düzeyi çok yüksek değil diyorlar.
Ses yalıtımı çok iyi dediler doğrudur muhtemelen terletme vs oluşumu uzun kullanımda yada ağrı baskı, birde arada bir kulaklığın mikrofonunu aç kapa yapmamız lazım bu kulaklıkta öyle bir özellik var mıdır incelemelerde göremedimKablosu beğenmediğim yönlerinden biri zaten, 1 aydır kullanıyorum kabloda herhangi bir çizik bile yok. Ses düzeyi yüksek değil diyenler bilgisayardan sesi fullesinler, kulaklıktan da fullesinler bakalım o zaman ne oluyor.![]()
Mikrofonda aç kapa yapılıyor, ses yalıtımı harika gerçekten. Çok az terletme oluyor 2-3 saat sonunda. Ağrı baskı hiçbir şey yok.Ses yalıtımı çok iyi dediler doğrudur muhtemelen terletme vs oluşumu uzun kullanımda yada ağrı baskı, birde arada bir kulaklığın mikrofonunu aç kapa yapmamız lazım bu kulaklıkta öyle bir özellik var mıdır incelemelerde göremedim
Kulaklık şuan gözümde ilah oldu teşekkürler skdkskskkdkskd bu arada ben mesela bu ürünleri alsam inceleyip buraya inceleme konusu açmak istiyorum ama açamıyorum onun için bronz felan mi olmak lazım?Mikrofonda aç kapa yapılıyor, ses yalıtımı harika gerçekten. Çok az terletme oluyor 2-3 saat sonunda. Ağrı baskı hiçbir şey yok.
Mikorofon aç kapasi uygulaması mi var yoksa manuel mi ?Mikrofonda aç kapa yapılıyor, ses yalıtımı harika gerçekten. Çok az terletme oluyor 2-3 saat sonunda. Ağrı baskı hiçbir şey yok.
Manuel olarak.Kulaklık şuan gözümde ilah oldu teşekkürler skdkskskkdkskd bu arada ben mesela bu ürünleri alsam inceleyip buraya inceleme konusu açmak istiyorum ama açamıyorum onun için bronz felan mi olmak lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mikorofon aç kapasi uygulaması mi var yoksa manuel mi ?