Bisikletten anlayan arkadaşlar varsa bana da 7-8K ya kadar 27.5 Dağ bisikleti önerebilir mi
Max 4000 TL bütçe ile 29 Jant Bisiklet önerir misiniz ?
A101 de bulunan 29 jant alüminyum modeli alınır mı sizce tavsiye verir misiniz ?
Şu corelliyi gördüm ya o fiyatlara eline yüreğine sağlık güzel kardeşim arıyordum böyle bir şey
Kron Ares 4.0 27.5 MD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corelli Snoop 5.3
Daha İyi Alternatif Yok Hocam , Markayı Kullanan Arkadaşlarım Var Ama Bu Modeli Kullanan Varmı BilmiyorumCorelli Snoop 5.3
Kron un bu gövdesi hiç hoşuma gitmiyor ya daha farklı fikirlerin var mı? Daha pahalı olsa da olur. Corelli gibi olsa gövdesi daha iyi olur
Kron Ares 4.0 27.5 MD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corelli Snoop 5.3
Rockrider serisine bakmanı tavsiye ederimBisikletten anlayan arkadaşlar varsa bana da 7-8K ya kadar 27.5 Dağ bisikleti önerebilir mi
ng650 güzel bisiklet diye biliyorumBisikletten anlayan arkadaşlar varsa bana da 7-8K ya kadar 27.5 Dağ bisikleti önerebilir mi
Kron un bu gövdesi hiç hoşuma gitmiyor ya daha farklı fikirlerin var mı? Daha pahalı olsa da olur. Corelli gibi olsa gövdesi daha iyi olur
kanka kendimde kullanıyorum corelli 5.3 ama sana tavsiyem 5.1 olur 29 alma 27.5 al 29 bisikletler aşırı ağır hardcore araziye girmeyeceksen ki bu bisiklet kaldırmaz denedim çünkü orta göbek gitti arka göbek mili yamuldu vs vs ama hafif arazi yapacaksan çok güzel bir bisiklet tek eksisi frenleri biraz daha iyi olabilir ben mt200 frenler ile değiştirdim bide tekerleri cst lastikler ile değiştirirsen güzel olur üstündekiler 6 aya kabak gibi oluyoMax 4000 TL bütçe ile 29 Jant Bisiklet önerir misiniz ?
A101 de bulunan 29 jant alüminyum modeli alınır mı sizce tavsiye verir misiniz ?
Yorumun için çok teşekkür ederim kankam önerilerine göre bisikleti alicam yükseltme yaparım dediğin gibi çok yardımcı oldun sağ olasinkanka kendimde kullanıyorum corelli 5.3 ama sana tavsiyem 5.1 olur 29 alma 27.5 al 29 bisikletler aşırı ağır hardcore araziye girmeyeceksen ki bu bisiklet kaldırmaz denedim çünkü orta göbek gitti arka göbek mili yamuldu vs vs ama hafif arazi yapacaksan çok güzel bir bisiklet tek eksisi frenleri biraz daha iyi olabilir ben mt200 frenler ile değiştirdim bide tekerleri cst lastikler ile değiştirirsen güzel olur üstündekiler 6 aya kabak gibi oluyo