Maksimum 4000tl ve IPS olmasını kesinlikle istiyorum. 24 inç tercihimdir. Oyun amaçlı kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum
ASUS TUF GAMİNG VG249Q1R şu nasıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS TUF GAMİNG VG249Q1R şu nasıldır
benim attığım mı daha iyi sizinkiler mi hocamKanka bende o civarda arıyorum Dell 2422hs alacaktım fiyatı 4.4k olmuş. Onun dışında önerilen cihazlar bunlar
2K terimi monitör ve televizyonlar için çözünürlük seviyelerini ifade etmek üzere kullanılan terimlerden bir tanesidir. Yatay çözünürlükte ortalama 2000 piksel civarında bir görüntü kalitesi anlamına gelen 2K teknolojisi, günümüzde 2048 x 1080 piksel çözünürlük ile sektörel standart haline gelmiştir.1920x1080 2k oluyor değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim attığım mı daha iyi sizinkiler mi hocam
bunada bakabilirsin2K terimi monitör ve televizyonlar için çözünürlük seviyelerini ifade etmek üzere kullanılan terimlerden bir tanesidir. Yatay çözünürlükte ortalama 2000 piksel civarında bir görüntü kalitesi anlamına gelen 2K teknolojisi, günümüzde 2048 x 1080 piksel çözünürlük ile sektörel standart haline gelmiştir.
Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
ŞOK marketler zinciri olarak günlük ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Uygun fiyatlar, kaliteli ürünler ve geniş ürün yelpazesi için hemen tıklayın.www.sokmarket.com.tr
Hocam TUF monitörlerle kötü bir anınız mı var.Kanka ben Asus tuf serisine bir türlü ısınamıyorum ya
Hocam teşekkürler ama bütçe 4kITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Valla attığımda 4k idi zam gelmişHocam teşekkürler ama bütçe 4k
Hocam yıl başından sonrasına bırakasım yok pek Asus TUF Gaming vg249q1a alınır mıValla attığımda 4k idi zam gelmiş
Knka benim içime sinmiyor bu yaHocam yıl başından sonrasına bırakasım yok pek alınır mı