Max 400tl mouse önerisi

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Bütçe
400
400tl max bütçem var. Elimin boyu 18cm eni 11cm. Claw tutuyorum. Daha çok battle royale tarzı oyunlar oynuyorum.

Aradığım özellikler: hafif olmalı, kablolu olmalı, çok terletmemeli, rahat olmalı.

Xboxta kullanacağım için mouse a ayarladığım özelliklerin kaydolup xboxta çalışması lazım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Elim normale göre fazla terliyor da bunun delikli olması terleyince sorun çıkarır mı?
Bu tarz fareler suya dayanıklı diye biliyorum hatta Abdullah abi incelemişti delikli mouse suya sokmuştu kurutunca çalışıyor azcık damladan hiçbir şey olmaz kafan rahat olsun yani

Bu tarz fareler suya dayanıklı diye biliyorum hatta Abdullah abi incelemişti delikli mouse suya sokmuştu kurutunca çalışıyor azcık damladan hiçbir şey olmaz kafan rahat olsun yani
Xboxta kullanacağım da yazılımı kullanıp ayarladığım şeyler kaydolur mu ve xboxta ayarladığım şekilde kullanabilir miyim?

Xboxta kullanacağım da yazılımı kullanıp ayarladığım şeyler kaydolur mu ve xboxta ayarladığım şekilde kullanabilir miyim?
Bende corsair katar pro var 1 kez ayarlıyorum kendi içine kaydediyor başka cihaza takınca felan ayarladığım şekilde kalıyor bunda da aynısı olur büyük ihtimal

Onboard memory var . Kastettiğin ayarlar DPI vs ise aynı ayarları Xboxta da kullanırsın ama macro atamaktan bahsediyorsan ondan emin değilim onun için program açık olması gerekebilir. Bildiğim kadarıyla bu tüm mouselarda böyle zaten. Macro için program şart ama DPI/renk vs ayarların aynı kalır sorun olmaz.
Basilisk v2 FPS tarzı oyunlar için bence uygun değil. Tabii ki oynanır ama 60-70 gr mouse performansı beklememek gerekir.Basilisk v2 gibi Ergonomik mouselar daha çok MMORPG ve MOBA tarzı oyunlar için güzel.

Onboard memory var . Kastettiğin ayarlar DPI vs ise aynı ayarları Xboxta da kullanırsın ama macro atamaktan bahsediyorsan ondan emin değilim onun için program açık olması gerekebilir. Bildiğim kadarıyla bu tüm mouselarda böyle zaten. Macro için program şart ama DPI/renk vs ayarların aynı kalır sorun olmaz.
Basilisk v2 FPS tarzı oyunlar için bence uygun değil. Tabii ki oynanır ama 60-70 gr mouse performansı beklememek gerekir.Basilisk v2 gibi Ergonomik mouselar daha çok MMORPG ve MOBA tarzı oyunlar için güzel.
Son bir şey sormak istiyorum. Delikli olması kullanırken rahatsızlık verir mi?

Son bir şey sormak istiyorum. Delikli olması kullanırken rahatsızlık verir mi?
Bana vermiyor bu tarz bir çok mouse var popüler hiç delikli yapının rahatsız ettiğini duymadım. Memnun kalmazsan iade edersin. Yanında gelen grip tape ve skatezleri kullanma ve paketi düzgün aç yeter.

razer basilisk v2 350 tlydi 1 hafta önce şimdi ne oldu bilmiyorum ama.1 site yapmıştı indirimi.Çok kaliteli 650 ıps mouse

Bana vermiyor bu tarz bir çok mouse var popüler hiç delikli yapının rahatsız ettiğini duymadım. Memnun kalmazsan iade edersin. Yanında gelen grip tape ve skatezleri kullanma ve paketi düzgün aç yeter.
Teşekkür ederim yardımın için. Büyük ihtimal alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,590
Üyeler
195,065
Son üye
gariban görünüşlü adam
Geri