Arkadaşlar bir arkadaşımın max 40k bütçesi var güzel bir sistem önerebilir misiniz?
Aynen hocam, nasılsınız? Ben aldım iyiki 1 ay önce. Arkadaşada bakıyoruz şuan ama hepsine zam gelmiş.zor piyasa roketledi ürünlere zam getriyiorlar çok geç kaldınız toplamak için
hocam güne çok kötü başladık dogal olarak ama şuan bilgisayar toplama zamanı degil parayı koruma zamanı piyasa çok karışık firmalar roketle zam yaptı beklemek en dogrusuAynen hocam, nasılsınız? Ben aldım iyiki 1 ay önce. Arkadaşada bakıyoruz şuan ama hepsine zam gelmiş.
Hocam ama arkadaş yinede alıcak şuan ne alınır sizce? Max 40k.hocam güne çok kötü başladık dogal olarak ama şuan bilgisayar toplama zamanı degil parayı koruma zamanı piyasa çok karışık firmalar roketle zam yaptı beklemek en dogrusu
nvida kanadında ddr5 4060ti alırHocam ama arkadaş yinede alıcak şuan ne alınır sizce? Max 40k.
Link atabilir misiniz? Güzel bir şey bulamadık.nvida kanadında ddr5 4060ti alır
amd kanadında ddr5 7700xt
Link atabilir misiniz? Güzel bir şey bulamadık.
Sepete ekleyince fiyat 2-3k artıyor.![]()
PC HOCASI-GG13 / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG13 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600X ve ASUS RX 7700 XT OC 12GB ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
ssd yi 1tb yapıp alabilirsinz
Rx 7600 xt veya 4060 sistem geliyor artık 40k civarına.![]()
PC HOCASI-GG13 / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG13 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600X ve ASUS RX 7700 XT OC 12GB ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
ssd yi 1tb yapıp alabilirsinz
şuan deli gibi fiyatları arttırıyorlar site bile şaşırmış bnede gördüm linke basınca 38 sepete ekleyince 40k şuan sistem mistem alınmazSepete ekleyince fiyat 2-3k artıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx 7600 xt veya 4060 sistem geliyor artık 40k civarına.
hocam güne çok kötü başladık dogal olarak ama şuan bilgisayar toplama zamanı degil parayı koruma zamanı piyasa çok karışık firmalar roketle zam yaptı beklemek en dogrusu
Ne zaman alınacak düzeye gelir?şuan deli gibi fiyatları arttırıyorlar site bile şaşırmış bnede gördüm linke basınca 38 sepete ekleyince 40k şuan sistem mistem alınmaz
4 gün sonra savcılık tutuklama yada serbest kararı vericek ona göre piyasayı kestirebilrisiniiz şuan parayı korumak en degerli işNe zaman alınacak düzeye gelir?