Sxpreme
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 35
- İsim
- Ömer Boran
- Konu Sahibi Konu Sahibi
var 80k bütçem ben bütçem yetmediği için 80k veya 43k yazmadım bir bilgisayara ondan daha fazla para vermenin saçma olucağı için80k ya ailenware tabi var ise yok ise msi in üst seviye cihazlarına bakın 45k ya Acer öneririm nitro 16 ve ya helios neo
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdilik bi hp victus alıcam heralde yurt dışına gidince değişirim çok sağol önerin için1500 dolar civarında alınabilecek en iyi laptoptur. Ülkede bu fiyata bulamayabilirsin, şimdi baktığımda 100k üstü rakamlar gördüm, yurt dışından almanı öneririm.
Zamanında LG gram, HP Spectre X360 gibi laptoplar kullandım, her gün o laptop çantanda gezecekse kesinlikle pil ömrü uzun ve boyutu küçük bir şey bak. Arm Macbook aslında ideal bir çözüm gibi fakat geride kaldığı çok şey var, Render performansı da öyle söylendiği gibi aham şaham bir şey değil, sadece H265 performansı iyi, diğer 3D render işlemlerinde APU'lu bir laptop bile M1'i geçecektir.
tam aradığım hantal olmayan türkiyede 100k vericeğime yurt dışına gidince 50kya almak daha mantıklı ama bi tık küçük gibivar 80k bütçem ben bütçem yetmediği için 80k veya 43k yazmadım bir bilgisayara ondan daha fazla para vermenin saçma olucağı için
şimdilik bi hp victus alıcam heralde yurt dışına gidince değişirim çok sağol önerin için