700w 80+ 381 lira baya iyi fiyat ama insan neden böyle ucuz olduğunu düşünmüyor değil.Al geç.
High Power 700W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-700BR-A12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 700W 85+ Bronze 54A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Satılmadığı için fiyatı böyle. Stok eritiyorlar. Kaçırma derim.700w 80+ 381 lira baya iyi fiyat ama insan neden böyle ucuz olduğunu düşünmüyor değil.
Anladım teşekkür ederim.Kasa olarakta şunu düşünüyorum ama stokta yok maalesef ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA - Vatan BilgisayarSatılmadığı için fiyatı böyle. Stok eritiyorlar.
Anladım teşekkür ederim.Kasa olarakta şunu düşünüyorum ama stokta yok maalesef ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA - Vatan Bilgisayar
Bunu önerebilirim. Dahada ucuzunu tavsiye etmem, güç kaynağı önemli bir bileşen.Fiyatı yüksek ama güzel bir psu.Daha düşük fiyatlı önerebileceğin bir psu var mı acaba?
Güzel bu başka önerin var mı ?Buna bakabilirsiniz.DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu kasaya sahibim. Yalnız HDD yuvası yok bilginize. Kendiniz vida ile sabitliyorsunuz alttan. Sorun teşkil etmiyorsa alınır.Buna bakabilirsiniz.DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com