Gpx 2 shape eline uyuyorsa düşünmeden bunu al.Max 4.5k ya çıkabilirim aklımda atk blazing sky x1 v2 ultimate vardı elim 19.5cm relax claw tutuyorum 0 ürün bakıyorum 2. el alınır mı onu da sormak isterim ömür açısından tereddüt ediyorum
Düşünücem ama mekanik switch galiba optik ler daha iyi değil miGpx 2 shape eline uyuyorsa düşünmeden bunu al.
![]()
MCHOSE A7 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bana göre mekanik hissiyatı daha iyi.Düşünücem ama mekanik switch galiba optik ler daha iyi değil mi
eğer wraith istemiyorsan meyer gaming sitesinden attack shark r2 veya r5 ultra bak yoksa atk a9 ultimate alabilirsinMax 4.5k ya çıkabilirim aklımda atk blazing sky x1 v2 ultimate vardı elim 19.5cm relax claw tutuyorum 0 ürün bakıyorum 2. el alınır mı onu da sormak isterim ömür açısından tereddüt ediyorum