Max 4k ya blue swtich mekanik klavye önerisi

Boyut renk tercihi nedir

açıkçası kriterim yok sadece arkadaşım küçük olmasının ele daha hitap ediceğini söyledi ama sırf büyük diyede güzel marka bi klavyeyi reddetmem renkte aynı şekilde farketmiyo
İyzico 500tl cashback var alüminyum kasa hotswap 8000 mah batarya aldığım günden beri keşke almasaydım diye 1 kere bile düşündürtmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyzico 500tl cashback var alüminyum kasa hotswap 8000 mah batarya aldığım günden beri keşke almasaydım diye 1 kere bile düşündürtmedi

hocam güzel duruyo aslındada blue switch hevesim var gibi bide kablosuz gecikme süresi vs durumları oluyomu kabloluya göre? bunu listeme ekledim başka bi öneriniz varsa onada bakmak isterim

hocam güzel duruyo aslındada blue switch hevesim var gibi bide kablosuz gecikme süresi vs durumları oluyomu kabloluya göre? bunu listeme ekledim başka bi öneriniz varsa onada bakmak isterim
Kablolu kablosuz kullanılabiliyor hissedilecek bir gecikme farkı oluşturmuyor

Kablolu kablosuz kullanılabiliyor hissedilecek bir gecikme farkı oluşturmuyor
hocam cahilliğime ver ilk defa kasa topluyorum laptop kullanıcısıydım, bluetooht modu vs de varmış ekstra hoşuma gitti tabletlede kullanırım diye, bu hangi swtich modeli oluyor acaba sanırım red değil blue değil attığınız linkin incelemesinde ekstra switch takılıyo denmişte anlamadım çok

merhaba, blue switch mekanik klavye bakıyorum ve fps tarzı oyunlar oynuyorum. Klavye konusunda markalara hakim değilim steelseries, logitech gibi genel markaları biliyorum o kadar ve şöyle bi klavye buldum başka bi öneriniz varmı acaba?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logitech-g-g512-lightsync-rgb-gx-blue-clicky-arkadan-aydinlatmali-mekanik-kablolu-turkce-q-oyuncu-klavyesi-siyah-1234861.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare
Blue switch önermem gece şikayet gelir evine:D Şaka maka fun 60 max veya vgn 87 bakabilirsin.

sesi daktilo gibiya terapi gibi ya ama red lerin tok seside hoş geliyo biri kalkıp bu red bütün blue lardan iyi git bunu al dese çokta itiraz etmem sanırım
Ses için istiyorsan bir şey diyemem ama bu fiyatlara çıkıyorsam manyetik swich alırım

Hafiften bi çekincem var gibi o konuda aslında kardeşimden falan😂

O nasıl oluyor hocam hiçbi bilgim yok bana önder olsanız şuan çok daha iyi olur hatta

Bak bunu al iyzico felan indirimle bayada ucuza gelir forumda konusu var

Manyetik swich anahtarın tepkisini sen seçiyorsun ayarliyorsun pik noktasını bile sen belirliyorsun arabada gaz verirken az basınca az gider mantığı

Tuşa az basınca yavas gider gibi düşün fiyatları normal swich göre pahalı daha iyisini istersen daha çok model var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,675
Üyeler
187,079
Son üye
shipp
Geri