- Konu Sahibi Konu Sahibi
''Aklımdaki parçalar''Ekran kartını mı unuttun acaba
''Aklımdaki parçalar''Ekran kartını mı unuttun acaba
Anladım güzel olmuş aslında parçaların iyi bende r5 3600 düşünüyorum indirime girmez artık herhalde çünkü kur gittikce yükseliyo ama bi beğeniyi eksik görme olurmu''Aklımdaki parçalar''
İncehesap'da Cuma günü 1100 TL oldu sanırım. 4. Nesil çıkarsa ucuzlayabilir ama Dolar'ın gidişine göre artık.Anladım güzel olmuş aslında parçaların iyi bende r5 3600 düşünüyorum indirime girmez artık herhalde çünkü kur gittikce yükseliyo ama bi beğeniyi eksik görme olurmu
Hayır.Ve tek fanlı ekran kartı alınır mı? Soğutma ve ses için.
İnce hesap falan gittigidiyor trendyol dalan güvenilir deil ya tavsiye etmemİncehesap'da Cuma günü 1100 TL oldu sanırım. 4. Nesil çıkarsa ucuzlayabilir ama Dolar'ın gidişine göre artık.
Gittigidiyor'a ben de güvenmem de Hepsiburada ve Trendyol'a güvenirim. İncehesap ve İtopya'ya da genelde iyi diyorlar ama sorunu olanlar da var.İnce hesap falan gittigidiyor trendyol dalan güvenilir deil ya tavsiye etmem
Alınmaz hocam min. 2 fanlı olmalı ki sıkıntı çıkarmasın.Ve tek fanlı ekran kartı alınır mı? Soğutma ve ses için.
En çok bu kartlar uyar ama isterseniz 1660'da alabilrisiniz.Onlardan birini alırsam fiyat çok yükseliyor. R5 3600 yanına en çok ne uyar?
Sistem için teşekkürler güzel olmuş. Ama ADATA gibi markalara güvenemiyorum ve aynı fiyata zaten CORSAIR RAM'ler var. Sorun çıkarır mı o RAM'ler?![]()
AMD Ryzen 5 3500X Altı Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3500X Altı Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3500X Altı Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Plus SDSSDA-240G-G26 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 807,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.414,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Axle GeForce GTX1660 Super 6GB 192Bit GTX 1660 Super GDDR6 Ekran Kartı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.918,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede böyle kaliteli parçaları öneririm ama kasayı böyle de alabilirsin tabi sana kalmış.![]()
FSP Hydro HD700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro HD700 700 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP Hydro HD700 700 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Vento VG04FE Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Vento VG04FE Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Vento VG04FE Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
SSD'yi 160 TL farkla 480 yapabiliyorsun sanırım.![]()
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Adata kötü bir marka değil ama zaten RAM'ler neredeyse aynı fiyata satılıyor yani alabilirsiniz.Sistem için teşekkürler güzel olmuş. Ama ADATA gibi markalara güvenemiyorum ve aynı fiyata zaten CORSAIR RAM'ler var. Sorun çıkarır mı o RAM'ler?