- Konu Sahibi Konu Sahibi
sağolun hocam teşekkürler birde ikisinde ekran bakımından fark var mıtabii ki var biri 4080 biri 4070
burdan karşılaştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani aralarında 20-40 fps var gibi düşünebilirsin
sağolun hocam teşekkürler birde ikisinde ekran bakımından fark var mıtabii ki var biri 4080 biri 4070
burdan karşılaştır
yani aralarında 20-40 fps var gibi düşünebilirsin
ekran kartı dışında her şey aynısağolun hocam teşekkürler birde ikisinde ekran bakımından fark var mı
40 serisi cihazlarda bit değeri ve watt değerleri benim attığım cihazla aynı paraysa dediğin cihazları al.. Benim attığım makine 256 bit 140watt ve klavyesi omen serisinden daha güzel bence. Omenin power bölümü ve klavye kullanışlılığı herkese hitap etmiyor.hocam asusun 40 serili laptopları varken niye bunu alayım
hocam daha ateşli bişeyler var mıdır asusun laptoplarının görüntüsü çok hoş onnun gibi bişey istiyorum
sağolun talha bey teşekkürler yardımınız içinekran kartı dışında her şey aynı
Site güvenilir miAnasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Hocam site güvenilir de stok bitmiş, hb üzerinden falan da satış yapıyolar bazen orada daha ucuz oluyor bir bakın isterseniz. Tekramarket diye aratırsanız çıkar.Site güvenilir mi