HP omen 1100 öneririm.Max 500 TL blue switch klavye önerisi olan varmı acil lazım
monster pusat k3 pro sizce nasılHP OMEN 1100. 350-400TL. fiyatına göre çok üst seviye bir ürün.
monster pusat k3 pro sizce nasıl
Switch kalitesi olarak 1100 çok daha iyi. Tek artısı (Bana göre) Bilek desteği. Onun haricinde bir artısı yok (Bana göre).monster pusat k3 pro sizce nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
monster pusat k3 pro sizce nasıl
renk seçeneğide sadece kırmızı olduğu için yaSwitch kalitesi olarak 1100 çok daha iyi. Tek artısı (Bana göre) Bilek desteği. Onun haricinde bir artısı yok (Bana göre).
Evet ışıklandırma tarafında sadece kırmızı renk var ama switchleri çok kaliteli. Greetech switchler kullanıyor.renk seçeneğide sadece kırmızı olduğu için ya
hocam yani sadece kırmızı yanması doğru hoş durmuyor ama ışık için greentech switchlerden vazgeçmek çok saçma olurrenk seçeneğide sadece kırmızı olduğu için ya
hp omen 1100 sipariş etmeye karar verdim galiba teşekkürlerhocam yani sadece kırmızı yanması doğru hoş durmuyor ama ışık için greentech switchlerden vazgeçmek çok saçma olur
bir şey değil hocam ama asla pişman olmazsınızhp omen 1100 sipariş etmeye karar verdim galiba teşekkürler
bu sözünden sonra harbi sipariş edicembir şey değil hocam ama asla pişman olmazsınız