günümüzdeki oyunları oynatabilecek 500 TL'ye bir kart yokNasıl yok?
Vargünümüzdeki oyunları oynatabilecek 500 TL'ye bir kart yok
R7 240 alabilirsin. Cs valorant tarzı oyunları düşük ayarda 100-150 fps açarMax 500 TL'ye eskilerden bu fiyatta en iyi ekran kartları nelerdir günümüzdeki oyunları oynatabilecek
Dostum gtx 650 civarı kartlar bulabilirim sanaMax 500 TL'ye eskilerden bu fiyatta en iyi ekran kartları nelerdir günümüzdeki oyunları oynatabilecek
lazimsa cidden güzel kartlar var. Ben fansiz şekilde hd 7850 2 gb aldım 450 TL'ye 2 tane kasa fanı takıcam gelince. Sen de bu şekilde yapıp ucuza getirebilirsinYok gerek yok almak için değil merak ettiğim için sordum
R7 240 alabilirsin. Cs valorant tarzı oyunları düşük ayar
Yok satın almiycam lazım değil sistemimde 1660s varGtx 560 1.5 gb 400 TL'ye satan bir iki kişi tanıyorum
Gtx 650 de aynı şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
lazimsa cidden güzel kartlar var. Ben fansiz şekilde hd 7850 2 gb aldım 450 TL'ye 2 tane kasa fanı takıcam gelince. Sen de bu şekilde yapıp ucuza getirebilirsin
Hayır, eğer bilgisayarın hızlı açılmasını, uygulamaları hızlı açmasını istiyorsan hdd yi söküp ssd takabilirsin. Eğer uygulama içerisindeki hızı arttırmak istiyorsan da işlemci veya ram yükseltmek gerekirOyunlardan ziyade PC'nin genel performansına etki eder mi peki hocam ekran kartı? Benim de bir eski masaüstü PC var da ona bir upgrade yapıcam ama işlemci mi ekran kartı mı yapsam tam karar veremedim. Oyun oynamak için değil de normal günlük programları kasmadan çalıştırsın diye.
Hocam SSD taktım, fayda etti de uçurmadı yani. Ram de yükselttim. İşlemci mi kötü o zaman.Hayır, eğer bilgisayarın hızlı açılmasını, uygulamaları hızlı açmasını istiyorsan hdd yi söküp ssd takabilirsin. Eğer uygulama içerisindeki hızı arttırmak istiyorsan da işlemci veya ram yükseltmek gerekir