TeşekkürlerDark Diamond pro mesh olabilir ya da dark guardian.
Teşekkürler İlk defa gördüm bu kasayı değişikmiş
Beğenmediysen alternatif olarak bu kasaya da bakabilirsin. İçerisinde toplam 6 adet fan var, parçalar buz gibi olurTeşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler İlk defa gördüm bu kasayı değişikmiş
İndirime girerse MSİ almayı düşünüyorum açıkçası TeşekkürlerDark Guardian, hava akışı çok iyi ama malzeme kalitesi için aynı şey söylenemez. Ben olsam Mag Forge 100r veya 100m alırdım.
Rica ederim, görünüş olarak en iyisi bence bu bütçede .İndirime girerse MSİ almayı düşünüyorum açıkçası Teşekkürler
Açıkçası bu baya bi hoşuma gitti hem fiyatı hem 6 fan olması. Acaba kullanan var mı ki burdaBeğenmediysen alternatif olarak bu kasaya da bakabilirsin. İçerisinde toplam 6 adet fan var, parçalar buz gibi olur
Burada kullanan görmedim ancak kendisinin oldukça performanslı bir kasa olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Açıkçası bu baya bi hoşuma gitti hem fiyatı hem 6 fan olması. Acaba kullanan var mı ki burda
Gerçekten güzele benziyorBurada kullanan görmedim ancak kendisinin oldukça performanslı bir kasa olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Aklında bir fikir olması açısından şu videoyu izleyebilirsin. Bir de videodaki mode 4 fanlı, 6 fan ile neler yapar sen düşün
RGB'lere pek merakım yoktur, ben sarf performansa odaklanırım.RGB ve FRGB arasındaki fark nedir acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten güzele benziyor