Ted Mosby 80+ Gold Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 6,644 Dahası Reaksiyon skoru 7,757 Konum Sakarya İsim Ahmet Baran 17 Ekim 2020 #27 Engel
B ByHamza 80+ Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 49 İsim Hamza Demirhan 17 Ekim 2020 #28 Lecter yazmış: XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Biliyorum istediğin özellikleri karşılamıyor ama çok iyi indirimde kaçırma bence. Devamı için tıklayın... Ben gösterecektim bendede aynısı var sen memnunmusun ben bayılıyorum
Lecter yazmış: XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Biliyorum istediğin özellikleri karşılamıyor ama çok iyi indirimde kaçırma bence. Devamı için tıklayın... Ben gösterecektim bendede aynısı var sen memnunmusun ben bayılıyorum
B Beren 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7,512 17 Ekim 2020 #29 ByHamza yazmış: Ben gösterecektim bendede aynısı var sen memnunmusun ben bayılıyorum Devamı için tıklayın... Ben memnun değilim çünkü almadım daha ama çok hoş gözüken bir kasa hava akışı da iyi.
ByHamza yazmış: Ben gösterecektim bendede aynısı var sen memnunmusun ben bayılıyorum Devamı için tıklayın... Ben memnun değilim çünkü almadım daha ama çok hoş gözüken bir kasa hava akışı da iyi.