- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam değerlendiricemAlınır
tamam değerlendiricemAlınır
Anakartı S2H yaparsan güzel olurbu PSU alınır mı?
Fsp Speed Series 600w 12 Cm Fan 80 Plus Bronze Hydro 600w Actıve Pfc Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Fsp Speed Series 600w 12 Cm Fan 80 Plus Bronze Hydro 600w Actıve Pfc arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
ben de aslında tufdan korkuyorumDostum attığım kart Tuf Evo değil! Attığım kartın tam adı ''Asus TUF Gaming GTX 1660 Super''
Youtube'dan bakabilirsin, ısınan bir kart değil!
Ezbere konuşma lütfen! Bu dediğin SU630 sorunluysa tüm Adata SSD'ler sorunludur demeye çıkıyor. Lütfen ezbere konuşmayın!
Benim attığım sistem güzel cidden bir de üstüne anakartı S2H yaparsan çok güzel olur içine sinmezse SSD’yi de değiştirebilirsinben de aslında tufdan korkuyorum
ben de aslında tufdan korkuyorum
Da Assdsdsfafafad adata su630 sorunnlu ise tüm su630 lar sorunludur tüf ısınma sorunlu bunu herkes biliyor boşuna tüf Evo alın demiyor yazık kafana
https://www.akakce.com/ekran-karti/...n-x2-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,569978091.html O zaman bunu alabilirsin ama o ekran kartı iyi bir ekran kartı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan elinde kaynağın yok, bir şey yok. Bana yazık kafana diyorsun ya.
Cidden ben buna cahillik diyorum.
Tuf serisi sorunlu degilmi diyorsun yani belli gerçek cahil belki ekran kartınızda pişirdiğiniz sucuklardan ikram edersiniz iyi forumlar
Ya sen nasıl bir insansın ya? Kendine hakaret mi ettirmek istiyorsun? Amacın bu belli ki.
Dostum Tuf serisi genel olarak sorunlu, mesela GTX 1660 Tİ ekran kartı yüksek ısılarda çalışıyor ama Tuf Gaming 1660 Super, Tuf Gaming 1650 Super modelleri diğer modellerin aksine serin çalışıyor.
Sana bu videoyu izlemeni tavsiye ederim.
Ayrıca bir sonraki sefere bilginiz olmadan konuşmayın derim.
Hakareti isteyen belli sadece bu çekmedi bizzat alıp sorun yaşayan kuzenim var yanımda onada anlatsana isinmadigini
Da Assdsdsfafafad adata su630 sorunnlu ise tüm su630 lar sorunludur tüf ısınma sorunlu bunu herkes biliyor boşuna tüf Evo alın demiyor yazık kafana
Bu videolar yalan yani? Peki, senin bildiğin olsun.
Bize bir 1660S öner o zaman, ısınma sorunu olmasın, ucuz olsun.
Ayrıca attığım ekran kartının linkine tıklarsanız yorumlarında ekran kartının 65 derecelerde çalıştığını görürsünüz.
Not olarak düşmek istedim.
Şimdi baktım attığım kart yenilenmiş model. Yani eski ekran kartı değil, ısınma sorunu kalkmış yeni model.
Gaming gecesinde gigabyte gaming modeli 1850 TL oluyor onu alabilir
5699a almıştım bendeitopyadan bakabilirsin ben da2 sistemi almıştım 5.600'e ama 5.500'e güzel bi PC bulabilirsin.