Max 5500 TL Telefon Önerisi

woody

80+
Reaksiyon skoru
37
Selamlar,

Çıkabileceğim en yüksek rakam bu. Oyun oynanmayacak, özellikle şarj, depolama ve kamera yönünden tatmin etmesini istiyorum. M23 ve realme 8 aklıma gelen modellerden. Fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

**Telefonlardan anlayan userları etiketlerseniz sevinirim.

bende m23 var kesinlikle tavsiye ederim ben aldığımda 5500 den 4100 e düşmüştü 1 ,2haftada yükseldi yine düşerse kaçırma bence
eğer uzun süre amoled kullandıysan ve lcd ekrandan rahatsız oluyorsan o başka ama ekranı kesinlikle lcd ye göre kaliteli kamerası iyi
ekranı 120hz olan en ucuz telefonlardan cihaz yeni olduğu için diğer cihazlardan -2020-daha fazla güncelleme alır
depolama 128gb yeter herhalde bataryası bana 4 gün yetiyor ama çok kullanmıyorum yarım saat fln video sosyal medyada kullanıyorum 40 45 dk de oyun oynuyorum yani çok kullanmıyorum yoğun kullanımda oyun oynamazsan garanti 1 gün idare eder bence kamerası 4k ya kadar çekebiliyor çok yüksek beklentin yoksa fiyatına göre iyi. Oyun oynatır (fps oyunları dahil)ama oyunda yüksek beklentin varsa -yüksek ayarda yüksek fps -önermem ben günlük kullanım için almıştım menunum öneririm işlemcisi vb de bayağı iyi

Sonuç olarak günlük kullanım için tavsiye ederim 120 hz ile akıcı bir ekrana 5000mah bayaryası ve 128 gb depolamasıyla bence işinizi görür

1661696145169.png

1661696180599.png

1661696206636.png
1661696247068.png

1.5 hafta önce 5300e m33 almıştık epey memnun kaldık tavsiye ederim.

bende m23 var kesinlikle tavsiye ederim ben aldığımda 5500 den 4100 e düşmüştü 1 ,2haftada yükseldi yine düşerse kaçırma bence
eğer uzun süre amoled kullandıysan ve lcd ekrandan rahatsız oluyorsan o başka ama ekranı kesinlikle lcd ye göre kaliteli kamerası iyi
ekranı 120hz olan en ucuz telefonlardan cihaz yeni olduğu için diğer cihazlardan -2020-daha fazla güncelleme alır
depolama 128gb yeter herhalde bataryası bana 4 gün yetiyor ama çok kullanmıyorum yarım saat fln video sosyal medyada kullanıyorum 40 45 dk de oyun oynuyorum yani çok kullanmıyorum yoğun kullanımda oyun oynamazsan garanti 1 gün idare eder bence kamerası 4k ya kadar çekebiliyor çok yüksek beklentin yoksa fiyatına göre iyi. Oyun oynatır (fps oyunları dahil)ama oyunda yüksek beklentin varsa -yüksek ayarda yüksek fps -önermem ben günlük kullanım için almıştım menunum öneririm işlemcisi vb de bayağı iyi

Sonuç olarak günlük kullanım için tavsiye ederim 120 hz ile akıcı bir ekrana 5000mah bayaryası ve 128 gb depolamasıyla bence işinizi görür

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
eyvallah hocam, degerlendirecegim bunu. baya hosuma gitti.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
nokia 3310

Merhabalar,

Bir türlü fırsat olmadı almaya. Dün de mağazalara bir göz attım. Son kez tercihlerimi yazayım. Fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum. Bu arada M23 alma şansım ne yazık ki kalmadı. İnternetten almaya pek sıcak bakmıyorum, buradaki teknoloji mağazalarında da satışı yokmuş.

-Samsung Galaxy A23
-Samsung Galaxy A32
-realme 8
-Samsung Galaxy A33 5G (zorlayabilirsem alırım anca)

A23 güzel cihaz hocam ben kullanıyorum ve memnunum diyebilirim. Kamare kısmı güzel lakin ön kamera video kısmı bir tık zort onun dışında güzel telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,224
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri