O fiyata oda soğutacak bir şey yok da.5k bütçeye odamı soğutmak için bir öneri arıyorum. Oda orta boyutta, bütçe biraz esneyebilir
Evet hocam yoktur ama belki birileri fp bir şey biliyordur diye yazdım, ses sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.O fiyata oda soğutacak bir şey yok da.
Kendini serinletmek için güçlü bir vantilatör alınabilir. Ses rahatsız etmeyecekse yeterli olur.
vantilatör alınır o fiyata ama oda soğutmaz sadece ortamın havasıyla çalıştığı için rüzgar verir o kadar.5k bütçeye odamı soğutmak için bir öneri arıyorum. Oda orta boyutta, bütçe biraz esneyebilir
Serinletsin yeter ya, önerebileceğiniz bir model var mı?vantilatör alınır o fiyata ama oda soğutmaz sadece ortamın havasıyla çalıştığı için rüzgar verir o kadar.
Ben anlamam vantilatörden ama evde fakir tvl 90 var güzel.Serinletsin yeter ya, önerebileceğiniz bir model var mı?
Bu var bende. Geçen yaz kullandım hiç 1 den yukarı kullanamadım ama inanılmaz sesi var kulaklık taktığımdan problem olmuyor fakat normalde çekilmez.Serinletsin yeter ya, önerebileceğiniz bir model var mı?