Öneri max 6 dolara oyun önerisi

olayı nedir adaş kısaca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bildiğim kadarıyla malesef hayır hatta videoyu tam izlediysen gemi tamamen kapanıyor uzaylı gemini tarayana kadar açamıyorsun videodakindede aynısı oldu gemi kapalı başka bir gerçek oyuncuda videoyu çekene ateş ediyordu :D
he düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı

olayı nedir adaş kısaca

he düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı
Witcher'ın uzay versiyonu gibi düşünebilirsin. Hikayeli odaklı, uzayda geçen, çeşit çeşit uzaylı ırkları olan, diyalogları seçerek azar azar da olsa hikayeye yön verdiğin sinematik bilim kurgu RPG.

Witcher'ın uzay versiyonu gibi düşünebilirsin. Hikayeli odaklı, uzayda geçen, çeşit çeşit uzaylı ırkları olan, diyalogları seçerek azar azar da olsa hikayeye yön verdiğin sinematik bilim kurgu RPG.
dayı elite dangerous öyle bir oyunmuymuş benim niye haberim yok :D (ben elite dangerous odyssey oynamadım belki orada vardır)

aga sizce mass efectmi elite dangerousmu
Senin tarzına bağlı. Elite dangerous hiç oynamadım ama witcher'ın tarzını seviyorsan mass effect'e şans verebilirsin. İçinde 3 tane oyun var 80 saat üstü oynatır.

Mass Effect gamepass'te ea play ile geliyordu gamepass'in varsa oradan da oynayabilirsin.

Senin tarzına bağlı. Elite dangerous hiç oynamadım ama witcher'ın tarzını seviyorsan mass effect'e şans verebilirsin. İçinde 3 tane oyun var 80 saat üstü oynatır.

Mass Effect gamepass'te ea play ile geliyordu gamepass'in varsa oradan da oynayabilirsin.
he game pasım var ozaman diğer oyunu almam daha mantıklı olur sanırım iyi oldu bunu eklediğin tatlım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,465
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri