Neler Yeni

MAX 60 TL mouse+mouse PAD

MYKINGDOM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ALİ ASAF
mouse'a i̇hti̇yacim var 60 tl en fazla verebi̇li̇ri̇m bu arada trendyoldan almam şart yani̇ trendyolda olmali yaninda mouse pad de olursa çok i̇yi̇ olur mükemmel bi̇rşey aramiyorum gi̇ri̇ş sevi̇yesi̇ bi̇r oyuncuyum aslinda bi̇r tane buldum ama emi̇n olamadim yardimlariniz i̇çi̇n şi̇mdi̇den teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
dostum çok zor ve 2.olarak anca everest alırsın paranı çöpe atmakla aynı şey everest kullanmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani bi bunu alabilirsin bu mouselarda full çin merdivenaltı üretim sen bilirsin yinede ama git bari çok tavsiye etmem ama bi rampage olsun bak çok acelesi yoksa bunlardan iyidir en azından

MYKINGDOM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ALİ ASAF
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunların hepsi aynı everest polygold falan marka yapıştırıyorlar aynı model sen bilirsin ama bunların mousepad i mousepad sayılmaz aşırı küçük
mouse pad küçük olsun sorun değil çünkü mouse pad en ucuz almaya kalkarsam 10 tl kargo ile 20 tl oluyor

trendyol dan almam gerek çünkü trendyolda 25 tl kuponum var

dostum çok zor ve 2.olarak anca everest alırsın paranı çöpe atmakla aynı şey everest kullanmak

yani bi bunu alabilirsin bu mouselarda full çin merdivenaltı üretim sen bilirsin yinede ama git bari çok tavsiye etmem ama bi rampage olsun bak çok acelesi yoksa bunlardan iyidir en azından
acelesi var hem benim şuan kullandığım mouse https://www.trendyol.com/platoon/pl...boutiqueId=531250&merchantId=174745&gads=true bu ve yaklaşık 6 ay oldu gayet memnun kaldım sence bu mu iyi yoksa ploygold mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
mouse pad küçük olsun sorun değil çünkü mouse pad en ucuz almaya kalkarsam 10 TL kargo ile 20 TL oluyor

trendyol dan almam gerek çünkü trendyolda 25 TL kuponum var

acelesi var hem benim şuan kullandığım mouse https://www.trendyol.com/platoon/pl...boutiqueId=531250&merchantId=174745&gads=true bu ve yaklaşık 6 ay oldu gayet memnun kaldım sence bu mu iyi yoksa ploygold mu
dostum gerçekten bekle bak pişman olmayacağın mouse al bunlar mouse anlamlarını tam olarak vermez hiçbir zaman sana

MYKINGDOM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ALİ ASAF
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum gerçekten bekle bak pişman olmayacağın mouse al bunlar mouse anlamlarını tam olarak vermez hiçbir zaman sana
haklısın ama acil ve 25 tl kupon olunca yaklaşık 30 tl ye geliyor babam a 150 200 tl lik bir mouse al desem ve 1 2 yıl götürür desem babamda oyun oynama der yani o derece

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

SGM-X10 bende 1 ayda bozulur diyerek almıştım tuhaz bi şekilde 4 yıl idare etti beni en sonda ben kırdım masaya vurarak

Top Bottom