Bu klavye outemu switch olmasına rağmen neden bu fiyat hocam, ekstra olarak ne özelliği var rampage gp gibi 300 liralık klavyelere göre, bilgilendirebilir misin?AOC GK500 Red Switch RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Arkadaşın 600tl bütçesi var sen 300tl lik öneriyorsun ayrıca önerdiğin klavye de coğu kişide sorun cıkartıyor gamepower klavye almayın aldırmayınGamepower ogre red swtich alabilirsin, 300₺ fiyatı vardı n11de. Tek sorunu her outemu switchlerde olduğu gibi yay sesi var o kadar onun dışında özellikleri enfes.
marka farkından olabilir piyasa yeni çıktı bu fiyata gamepower ve diğer markalarda outemu switch varsa onlarıda alabilirsinizBu klavye outemu switch olmasına rağmen neden bu fiyat hocam, ekstra olarak ne özelliği var rampage gp gibi 300 liralık klavyelere göre, bilgilendirebilir misin?
Hocam rampage almıştım, elektriksel bir arızası çıktı iade ettim. O yüzden biraz daha bütçe artırıp kafamın rahat olacağı bir klavye almak istiyorum.Gamepower ogre red swtich alabilirsin, 300₺ fiyatı vardı n11de. Tek sorunu her outemu switchlerde olduğu gibi yay sesi var o kadar onun dışında özellikleri enfes.
Hocam aman diyim gamepower a bulaşmayınHocam rampage almıştım, elektriksel bir arızası çıktı iade ettim. O yüzden biraz daha bütçe artırıp kafamın rahat olacağı bir klavye almak istiyorum.
illa 600₺ olması mı gerekiyor? Ayrıca donanımarşivi YouTube kanalından tek sıkıntısının yay sorunu olduğu söyleniyor. Sadece orada da değil çoğu uzun kullanım videolarında tek sıkıntısının yay sorunu olduğu söyleniyor. Ben de 2 aydır kullanıyorum tek sorunu yay sıkıntısı. Allah için bırakın bu genel kanıyı. Suni bilek desteği full rgb büyük enter red switch vs. gibi özellikleri 300₺ gibi bir fiyata alıyorsun. Ben fikrimi sundum araştırıp karar vermek arkadaşın işi.Arkadaşın 600tl bütçesi var sen 300tl lik öneriyorsun ayrıca önerdiğin klavye de coğu kişide sorun cıkartıyor gamepower klavye almayın aldırmayın
o fiyata kalith switchli tuf serisi klavyesi varHocam rampage almıştım, elektriksel bir arızası çıktı iade ettim. O yüzden biraz daha bütçe artırıp kafamın rahat olacağı bir klavye almak istiyorum.
Dostum sadece özelliğe bakma bence, malzeme kalitesi işçilik vs. çok önemli. Ben rampage orion kullanıyordum, elektriksel arıza verdi mesela.illa 600₺ olması mı gerekiyor? Ayrıca donanımarşivi YouTube kanalından tek sıkıntısının yay sorunu olduğu söyleniyor. Sadece orada da değil çoğu uzun kullanım videolarında tek sıkıntısının yay sorunu olduğu söyleniyor. Ben de 2 aydır kullanıyorum tek sorunu yay sıkıntısı. Allah için bırakın bu genel kanıyı. Suni bilek desteği full rgb büyük enter red switch vs. gibi özellikleri 300₺ gibi bir fiyata alıyorsun. Ben fikrimi sundum araştırıp karar vermek arkadaşın işi.
Bu fiyata maalesef cherry mx bulmak imkansız. Malzeme kalitesi ve ışıklandırma olarak Rampage'i döver. Aoc güvenilir bir marka olduğundan sorun yaşadığınız zaman servis ile sorun yaşayacağınızıda sanmıyorum.Bu klavye outemu switch olmasına rağmen neden bu fiyat hocam, ekstra olarak ne özelliği var rampage gp gibi 300 liralık klavyelere göre, bilgilendirebilir misin?