Çözüldü✓ Max 6000 TL DDR5 Anakart Önerisi

Nwfrx_

80+
Reaksiyon skoru
93
Bütçe
6000
Merhaba herkese, normalde ddr4 üzerinden gidecektim fakat dün açtığım konuda ddr5 yapmaya karar verdim. LGA 1700 soket DDR5 mümkünse ışıklı mışıklı bir şey olursa sevinirim. Bir de ARGB çıkışı olursa tadından yenmez :) Şimdiden teşekkürler.

merhabalar hocam asus modelini tercih edebilirsiniz 3 yıl garantili

Hocam konuyu açtıktan 2 3 gün sonra hocamın attığı linkteki Z690-Plus tan aldım yine de teşekkürler öneri için

konuyu hortlatmak istemezdim ama z690 ve z790 arasında kaldım z690 ın performansı nasıl hocam
Hocam ben gayet memnunum şuan eğer çok fazla bir fiyat farkı yoksa üst model daha iyi olacaktır mutlaka ama hiç sorun çıkartmadı şimdilik.

Hocam MSI hakkında çok bir bilgim yok ama alınır gibi yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama ben olsam fiyat olarak daha uygunsa bunu alırdım hem WI-FI da var

Hocam MSI hakkında çok bir bilgim yok ama alınır gibi yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama ben olsam fiyat olarak daha uygunsa bunu alırdım hem WI-FI da var
bunda da var hocam wifi ama asus un soğutması ile yarışacağını sanmıyorum şimdi moralinizi de bozmak istemem :D

Son düzenleme:
Geri