Max 7.000 tl lik Ergonomik Mouse Önerisi

Bu mouseun şekline bayıldım hocam. Özellikleri nedir? Scyrox V6 nın özellikleri çok iyiydi özellikle competitive modu açınca FPS oyunlarında tepki hızı inanılmaz artıyordu. Bunda da onun gibi özellikler var mı? Sensörü kaliteli gibi duruyor.

- Scyrox 8k hz, 3950 sensörü var.
- Bu beğendiğiniz mouse 4k hz + 3395 ( bir önce ki nesil ) sensör var.

Ayrıca wraith üzerinden mouse veya her hangi bir ürün alırsanız, iade koşulları farklı. Beğenmedim, elime oturmadı gibi bir sebeple iade ederseniz kabul etmiyorlar. Zaten iade şartları belirli, sadece ambalajı açılmamış ürünler iade edilebiliyor.
Peki Lamzu Maya X ile kıyaslarsak nasıl olur? Scyrox elime rahat gelmedi maalesef. Sensörü ve tepki hızı harika ama bileğimi çok ağrıttı.

Peki Lamzu Maya X ile kıyaslarsak nasıl olur? Scyrox elime rahat gelmedi maalesef. Sensörü ve tepki hızı harika ama bileğimi çok ağrıttı.
Lamzu Maya X alır.
3950 Sensör, 8K Hz var. Switchleri de daha kaliteli. Üstelik 47 Gram mouse. Varla yok arası bir şey.

3395 650 ips , 3950 750 ips aradaki farkı algilamaniz zor hocam.Bir önceki nesil diye kötü gelmesin güzel mouse önemli olan ergonomi sizin icin böyle bi mouse zaten güzel performans verir size.Z1 Pro 4Khz 0.250ms Scyrox ve Maya X 8Khz 0.125ms var ama dediğim gibi farkı anlamak zor.Birde bunda Huano switch var Scyrox ve Maya X de Omron switch var hissiyat farkı yasayabilirsiniz ayrıca Omron switch daha iyi.Lamzu Maya X de alabilirsiniz ama eliniz rahat olur mu , nasıl olur bilmiyorum.
Maya X ve Scyrox V6 Shape karşılaştırması şöyle
1000032613.webp

Z1 Pro yazılımı şöyle.Peak performance modu var ama nasi bir şey değişiyor fikrim yok.
1000032611.webp

Son düzenleme:
3395 650 ips , 3950 750 ips aradaki farkı algilamaniz zor hocam.Bir önceki nesil diye kötü gelmesin güzel mouse önemli olan ergonomi sizin icin böyle bi mouse zaten güzel performans verir size.Z1 Pro 4Khz 0.250ms Scyrox ve Maya X 8Khz 0.125ms var ama dediğim gibi farkı anlamak zor.Birde bunda Huano switch var Scyrox ve Maya X de Omron switch var hissiyat farkı yasayabilirsiniz ayrıca Omron switch daha iyi.Lamzu Maya X de alabilirsiniz ama eliniz rahat olur mu , nasıl olur bilmiyorum.
Maya X ve Scyrox V6 Shape karşılaştırması şöyle
Alıntıyı görüntüle
Z1 Pro yazılımı şöyle.Peak performance modu var ama nasi bir şey değişiyor fikrim yok.
Alıntıyı görüntüle
Biraz araştırma yaptım ve Zaopin Z1 Pro tam benlik gibi görünüyor. 4K dongle yanında gelmiyor ama sanırım Scyrox gibi doğru mudur?

Ama şekli boyutu tam benim elime göre. Sanırım bu fareyi alacağım, almadan önce son bir uyarınız vs var mı "sakın alma bunu" gibisinden?

Biraz araştırma yaptım ve Zaopin Z1 Pro tam benlik gibi görünüyor. 4K dongle yanında gelmiyor ama sanırım Scyrox gibi doğru mudur?

Ama şekli boyutu tam benim elime göre. Sanırım bu fareyi alacağım, almadan önce son bir uyarınız vs var mı "sakın alma bunu" gibisinden?
4K Dongle çıkıyor.

1749916101868.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,360
Üyeler
183,417
Son üye
ysufftalha
Geri