bir şey soracağım havit marka olan modelin mikrofonu çıkabiliyormu?Rampage Rm-k92 X-Stack Usb 7.1 Rgb Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k92 X-Stack Usb 7.1 Rgb Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glHavit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çıkmıyor sanırım.bir şey soracağım havit marka olan modelin mikrofonu çıkabiliyormu?
MPOW öneriliyordu bende arıyorum da. O alınabilir sanırım.Kulaklık önerisi istiyorum oyun için.
Valorant CS vb. Oyunlar oynuyorum ses kasması güzel ve mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bütçem en fazla 700tl daha ucuz olursa daha iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.
Kullanıyor musunuz , önerir miydiniz ? Valorant gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım.
benim yakın arkdaşım kullanıyor valorant cs lol için çok memnunKullanıyor musunuz , önerir miydiniz ? Valorant gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım.
Sağolun.benim yakın arkdaşım kullanıyor valorant cs lol için çok memnun
gamepower voldon alabilirsinKulaklık önerisi istiyorum oyun için.
Valorant CS vb. Oyunlar oynuyorum ses kasması güzel ve mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bütçem en fazla 700tl daha ucuz olursa daha iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.