Neler Yeni

Max 700 TL Kulaklık önerisi lazım

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk
Merhaba iyi akşamlar, arkadaşlar ben 2.5 yıl önce PC topladım ve kulaklık olarak Rampage Drop Plus ve Gamepower kizaru arasında kalmıştım ve Gamepower kizaru da karar kıldım ve bu zamana kadar tek bir sorun bile yaşamadım internetteki onca karalamaya rağmen ama bugün kulaklık pedini silerken hoparlör ile kafayı birleştiren kısmı kopardım nasıl bilmiyorum xd her neyse tek bir şartım var mikrofonun çok iyi olması lazım, ne kadar iyi olması lazım diye soracaksanız mikrofon testine bakabilirsiniz.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Bütçe ?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Celal Can
Öneri yazmazsanız çok sevinirim. Arkadaş biraz tersinden uyanmış galiba..

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Merhaba iyi akşamlar, arkadaşlar ben 2.5 yıl önce PC topladım ve kulaklık olarak Rampage Drop Plus ve Gamepower kizaru arasında kalmıştım ve Gamepower kizaru da karar kıldım ve bu zamana kadar tek bir sorun bile yaşamadım internetteki onca karalamaya rağmen ama bugün kulaklık pedini silerken hoparlör ile kafayı birleştiren kısmı kopardım nasıl bilmiyorum xd her neyse tek bir şartım var mikrofonun çok iyi olması lazım, ne kadar iyi olması lazım diye soracaksanız mikrofon testine bakabilirsiniz.
Corsair void elite rgbnin mikrofonu cidden çok güzel fakat ses kartı yok. Cloud 2yi 780e aldım ben geçen hafta yine o fiyatlara düşerse alabilirsiniz ama mikrofonu öyle muazzam değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair void elite rgbnin mikrofonu cidden çok güzel fakat ses kartı yok. Cloud 2yi 780e aldım ben geçen hafta yine o fiyatlara düşerse alabilirsiniz ama mikrofonu öyle muazzam değil.
geçen hafta 795 civarıydı void elite rgb ne ara 1000 küsüre çıktı la.

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk

geçen hafta 795 civarıydı void elite rgb ne ara 1000 küsüre çıktı la.
void de dip ses sorunu var diyorlar, cloud 2 ye indirim gelirse onu alırım büyük ihtimal

Öneri yazmazsanız çok sevinirim. Arkadaş biraz tersinden uyanmış galiba..
Kötü bir şey mi dedim ?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
void de dip ses sorunu var diyorlar, cloud 2 ye indirim gelirse onu alırım büyük ihtimal

Kötü bir şey mi dedim ?
knk sen baya piyasaya ve tüm ürünlere bilgi sahibisin, neden konu açtın?

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Top Bottom