Neler Yeni

MAX 7000₺ TELEFON ÖNERİSİ

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
iphone 12 pro max çıkmadan önce 15.000₺ ye iPhone yoktu aynı şekilde x serisinde de sadece iPhone 11 x serisi fiyatına çıktı
Maalesef doların seyri devamlı yukarı olduğu için her geçen yıl bir önceki iPhone'un fiyatını arar duruma geliyoruz.

iPhone X'in çıktığı günü dün gibi hatırlıyorum. O devrin en iyi iPhone'uydu, 5.500 TL'den satışa çıktı. İnternet sitelerinde indirimle 5.000 TL'ye alınabiliyordu.

Şimdi 5.000 TL'ye anca SE (2020) alınabiliyor. Dolar sabit kalsaydı şimdi 5.000 TL'ye iPhone 12 alıyor olacaktık. Çünkü yurt dışı MSRP olarak aynı fiyattan çıktılar.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
iphone 12 de 11 serisi fiyatına çıktı ama dolar kuru, ülke çok iyi ekmeği dolarla almıyoruz sonuçta ama iphone u dolar ile alıyoruz dolar bazında 11 ile 12 serisi aynı fiyat da çıktı
ama şu an 11 ile 12 serisi neden aynı fiyatta değil onu anlayamadım ikisi de doların yüksek olduğu zamanlarda çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung'un S20 Ailesine Göz At İşlemci Ve Kamera Olarak Sağlam Telefonlar Ekran Kalitesi HD'den yüksek
iphone tercih ediyorum

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
ıphone se plus çıkacak sanırım
yılın ilk çeyreği duyurulmuştu
yakın zamanda bu segmentte bir iphone telefon çıkartacak mı yüksek fiyatlı bir telefon çıkarırsa eski telefonların fiyatı düşer mi

şahin doğan

80+ Platinum
ama şu an 11 ile 12 serisi neden aynı fiyatta değil onu anlayamadım ikisi de doların yüksek olduğu zamanlarda çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone tercih ediyorum
dolar bazında aynı fiyattalar ama farklı dolar kuru olması ülkeye gelirken getirilme fiyatı vs bunlar hep etken

şahin doğan

80+ Platinum

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
yalan hiç öyle bir şey söylenmedi

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Senin Fikrin

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kuo mudur nedir bir tane analist var, yıllardır ortaya bir şey atıyor, bozuk saat misali ara sıra tutturuyor işte.
Geçenlerde o açıklama yapmıştı, arkadaşın dediği yalan değil yani. Ben çıkacağını düşünmüyorum.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan

Kuo mudur nedir bir tane analist var, yıllardır ortaya bir şey atıyor, bozuk saat misali ara sıra tutturuyor işte.
Geçenlerde o açıklama yapmıştı, arkadaşın dediği yalan değil yani. Ben çıkacağını düşünmüyorum.
apple nasıl daha donanımlı bir cihazı aynı fiyata satabiliypr

şahin doğan

80+ Platinum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
apple nasıl daha donanımlı bir cihazı aynı fiyata satabiliypr
Bu yıl 5G maliyetlerini fiyata yansıtmamak için "çevrecilik" adı altında kutudan şarj adaptörü ve kulaklığı çıkardı. Ayrıca kutular inceldiği için tek seferde daha yüksek sayıda telefon sevkiyatı sayesinde lojistik maliyetini düşürdü.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
şarj aleti kulaklık çıkarttı ürünün kutusu küçüldü
Bu yıl 5G maliyetlerini fiyata yansıtmamak için "çevrecilik" adı altında kutudan şarj adaptörü ve kulaklığı çıkardı. Ayrıca kutular inceldiği için tek seferde daha yüksek sayıda telefon sevkiyatı sayesinde lojistik maliyetini düşürdü.
hangi modelde çıkardı sarj adaptörünü ve hızlı sarj özelliği var mıydı

Top Bottom