Neler Yeni

MAX 7000₺ TELEFON ÖNERİSİ

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
ben kullanıyorum neyi kötüymüş merak ettim :D
öyle biri demişti de değilse yine de alamam 2. el piyasası yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone 12 serisinin tamamı.
iPhone 11, XR ve SE (2020)'lerin yeni üretimleri.

Hayır, standart 5W özellikli adaptördü. Kulaklık da yıllardır kutulara konulan Earpods'tu.
hızlı sarj ve 5w ne kadar fark eder hızlı sarj adaptörünün özelliği ne type c çıkışlı laptoptan hızlı sarj edebilir miyim ve fiyatı ne kadar

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
öyle biri demişti de değilse yine de alamam 2. el piyasası yüksek
11 al geç o zaman rahat 3-4 sene götürür. sonra batarya değişir bir 2-3 senede öyle götürür :D bu arada herşeyi ile çok iyi telefon mini. erkeklerde taşıma kolaylığı açısındanda çok iyi oluyor açıkcası. kadın olsak at çantaya gitsin yada koy arka cebe yürü :)

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
11 al geç o zaman rahat 3-4 sene götürür. sonra batarya değişir bir 2-3 senede öyle götürür :D bu arada herşeyi ile çok iyi telefon mini. erkeklerde taşıma kolaylığı açısındanda çok iyi oluyor açıkcası. kadın olsak at çantaya gitsin yada koy arka cebe yürü :)
boyutu çok iyi tek sıkıntı fiyatı yeni çıkmasından dolayı 2. elde yüksek fiyattan satıyorlar sanırım veya hepsinin garantisi var diye

Nachi

80+ Platinum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hızlı sarj ve 5w ne kadar fark eder hızlı sarj adaptörünün özelliği ne type c çıkışlı laptoptan hızlı sarj edebilir miyim ve fiyatı ne kadar
Youtube'da karşılaştırması vardı da aklımda net rakamlar yok. Çok ciddi fark var sadece onu söyleyebilirim. 5W'la şarj etmek işkence. 20W şart. Fiyatı 199 TL. Hayır, laptoptan hızlı şarjı desteklemez, daha düşük hızda şarj eder ve veri aktarımını destekler. Hızlı şarj için PowerDelivery (PD) standartlarını karşılayan bir adaptör gerekiyor.

Bu konudakiler gibi:

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Youtube'da karşılaştırması vardı da aklımda net rakamlar yok. Çok ciddi fark var sadece onu söyleyebilirim. 5W'la şarj etmek işkence. 20W şart. Fiyatı 199 TL. Hayır, laptoptan hızlı şarjı desteklemez, daha düşük hızda şarj eder ve veri aktarımını destekler. Hızlı şarj için PowerDelivery (PD) standartlarını karşılayan bir adaptör gerekiyor.
12 serisi dışında iphone önermem. 11 alınmaz lcd o paraya 720p.
Kesinlikle 12 mini al alabiliyorsan. Yoksa android al.
1 yıl daha idare edebilirim şu an kullandığım telefonu 1 yıl sonunda 12 minilerin 2. el fiyatı düşer mi? Ayrıca garantisi bitmiş cihaz almak ne kadar mantıklı

Nachi

80+ Platinum
Hızlı şarjla kullan.
Ben olsam orijinal yerine bunu alırım;

1 yıl daha idare edebilirim şu an kullandığım telefonu 1 yıl sonunda 12 minilerin 2. el fiyatı düşer mi? Ayrıca garantisi bitmiş cihaz almak ne kadar mantıklı
Sanmıyorum. 12 mini özel bir cihaz bence. Sonraki seride mini yine olur ama çok daha pahalı olur. 12 mini değer kaybetmez diye düşünüyorum şahsen.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Hızlı şarjla kullan.
sağ olun şu an istediğim özelliklerde bir iphone yok biraz bekleyip alacağım sonuçta alırsam en az 5 yıl kullanacağım

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Hızlı şarjla kullan.

Sanmıyorum. 12 mini özel bir cihaz bence. Sonraki seride mini yine olur ama çok daha pahalı olur. 12 mini değer kaybetmez diye düşünüyorum şahsen.
en iyisi mini ama o kadar veremem 2. el bir telefona hocam benim aklımda bir soru kaldı iphone serisinden mini almaya kararlıyım ama yeni çıkacak miniler haliyle daha pahalı olacak benim bütçeme göre mini çıkmaz mı

Top Bottom