Neler Yeni

Max 7000TL Gaming Notebook Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
Arkadaşlar max 7000 e gaming notebook alıcam önerilerinizi bekliyorum kuruş geçmemesi iyi olur.

muskA

80+ Silver
Arkadaşlar max 7000 e gaming notebook alıcam önerilerinizi bekliyorum kuruş geçmemesi iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkçası Acer nitro ve Asus Tuf gibi modeller almak istemiyorum monster abra a7 v12.1 var aklımda ama farklı modellerde bakmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
2.attığım monster güzel fiyatına göre.
o fiyata göre güzel tabi A7 üstünde kalıyor alacaksam onu alırdım asus rog msı gibi markalardan denk gelse çok iyi olur

muskA

80+ Silver
o fiyata göre güzel tabi A7 üstünde kalıyor alacaksam onu alırdım asus rog msı gibi markalardan denk gelse çok iyi olur
tam olarak nasıl bir şey istiyorsun ? monster msı harici istemiyorsun anlaşılan

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
tam olarak nasıl bir şey istiyorsun ? monster msı harici istemiyorsun anlaşılan
Monster zaten ön planda ama Msı veya Asus Rog şansım varmı onu soruyorum olmazsa bile yakında fiyatları düşebilirmi

muskA

80+ Silver
Monster zaten ön planda ama Msı veya Asus Rog şansım varmı onu soruyorum olmazsa bile yakında fiyatları düşebilirmi
yeni nen, nesil amd işlemciler çıkıyo laptoplar için.sanırım temmuzun sonundaydı.istersen onu bekle istersen ROG atayım sana ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
msi vs markalarda 60hz laptoplar bile 8 k civarı ben laptop için en az 10k öneririm ben 10k ya 2060 msi almıştım serin çalışıyor baya iyi. ama sende bütçe yok o yüzden ;

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/ 2x8 yapıp almanızı öneririm. 27 inçten 15.6 inçe geçtim ve şu an 2 ay oldu gram rahatsızık duymuyorum hatta 27 inç televizyon gibi geliyor oynayamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Furkan
msi vs markalarda 60hz laptoplar bile 8 k civarı ben laptop için en az 10k öneririm ben 10k ya 2060 msi almıştım serin çalışıyor baya iyi. ama sende bütçe yok o yüzden ;

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/ 2x8 yapıp almanızı öneririm. 27 inçten 15.6 inçe geçtim ve şu an 2 ay oldu gram rahatsızık duymuyorum hatta 27 inç televizyon gibi geliyor oynayamıyorum.
Hocam senin aldığın laptop ne ? Tam olarak ürün kodunu ve ne kadara aldığını yazar mısın ben de alıcam 11K ya kadar bütçem var

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
O fiyatlarda monster alın derim.

Top Bottom