beratylcn1
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Arkadaşlar max 7000 e gaming notebook alıcam önerilerinizi bekliyorum kuruş geçmemesi iyi olur.
Arkadaşlar max 7000 e gaming notebook alıcam önerilerinizi bekliyorum kuruş geçmemesi iyi olur.
2.attığım monster güzel fiyatına göre.açıkçası Acer nitro ve Asus Tuf gibi modeller almak istemiyorum monster abra a7 v12.1 var aklımda ama farklı modellerde bakmak istiyorum
o fiyata göre güzel tabi A7 üstünde kalıyor alacaksam onu alırdım asus rog msı gibi markalardan denk gelse çok iyi olur2.attığım monster güzel fiyatına göre.
tam olarak nasıl bir şey istiyorsun ? monster msı harici istemiyorsun anlaşılano fiyata göre güzel tabi A7 üstünde kalıyor alacaksam onu alırdım asus rog msı gibi markalardan denk gelse çok iyi olur
Monster zaten ön planda ama Msı veya Asus Rog şansım varmı onu soruyorum olmazsa bile yakında fiyatları düşebilirmitam olarak nasıl bir şey istiyorsun ? monster msı harici istemiyorsun anlaşılan
yeni nen, nesil amd işlemciler çıkıyo laptoplar için.sanırım temmuzun sonundaydı.istersen onu bekle istersen ROG atayım sana ?Monster zaten ön planda ama Msı veya Asus Rog şansım varmı onu soruyorum olmazsa bile yakında fiyatları düşebilirmi
msi vs markalarda 60hz laptoplar bile 8 k civarı ben laptop için en az 10k öneririm ben 10k ya 2060 msi almıştım serin çalışıyor baya iyi. ama sende bütçe yok o yüzden ;Monster zaten ön planda ama Msı veya Asus Rog şansım varmı onu soruyorum olmazsa bile yakında fiyatları düşebilirmi
Hocam senin aldığın laptop ne ? Tam olarak ürün kodunu ve ne kadara aldığını yazar mısın ben de alıcam 11K ya kadar bütçem varmsi vs markalarda 60hz laptoplar bile 8 k civarı ben laptop için en az 10k öneririm ben 10k ya 2060 msi almıştım serin çalışıyor baya iyi. ama sende bütçe yok o yüzden ;
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/ 2x8 yapıp almanızı öneririm. 27 inçten 15.6 inçe geçtim ve şu an 2 ay oldu gram rahatsızık duymuyorum hatta 27 inç televizyon gibi geliyor oynayamıyorum.
benim aldığım laptop gf65 thin 9sexr-232xtr tam 9k ya aldım 1.5 ay önceHocam senin aldığın laptop ne ? Tam olarak ürün kodunu ve ne kadara aldığını yazar mısın ben de alıcam 11K ya kadar bütçem var