nası yani ben up up up demedim yaşasıınASUS Rog Gladius 2 Wireless var o nasıl? Kablolu modeli var bende sensör olarak vs. iyi ama Wireless ya tepki süresi falan fazla mı?
Elim 21*10cm büyüklüğünde ve palm tutuşuna sahibim.
Ergonomi olarak çok kötüdür ya, yinede öneri için sağol.LOGITECH G502 HERO GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G502 HERO GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hem kablolu.LOGITECH G502 HERO GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G502 HERO GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ergonomi olarak çok kötüdür ya, yinede öneri için sağol.
Asus olanı alsam mı karar veremedim. Bende kablolu olan modeli var çok güzel ama Wirelessta gecikme falan var mıdır onu bilmiyorum.Corsair ve logitech kablosuz da baya başarılı
600-700tl civarına zannetmiyorum lag olacağını ya 200tllik rampage mouselarda olur da bence olmaz tabi araştırman önemliAsus olanı alsam mı karar veremedim. Bende kablolu olan modeli var çok güzel ama Wirelessta gecikme falan var mıdır onu bilmiyorum.![]()
model o bekle model oAsus olanı alsam mı karar veremedim. Bende kablolu olan modeli var çok güzel ama Wirelessta gecikme falan var mıdır onu bilmiyorum.![]()
Elim 21*10cm büyüklüğünde ve palm tutuşuna sahibim.