Neler Yeni

Max 8,5K Bütçeye Telefon Önerisi

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Bütçe
8500
Arkadaşlar tekrar ben bütçe güncelledim 8.5k son verebileceğim para ikinci el veya yenilenmiş önermeyin sıfır arıyorum (babamla öyle anlaştık) şimdiden öneriler için teşekkürler

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
iphone 8 plus veya se 2020 veya bütçe biraz artarsa x veya xr ios uzun yıllar götürür seni

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Samsung Galaxy A24 (SM-A245F)
2023 yılında çıkmış bir cihaz yani android 13 ve 4 yıl daha android sürümü alacak yani uzun ömürlü bir cihaz 1000nit parlaklıkta güneş altında yeterli olucaktır.Kamerası 1080p 30fps o konuda üzer onun dışında gayet iyi telefon.

java

80+ Bronze
güncelleme diye yırtınıyorsunuz 5 yıl sonra çöp olacak cihaz mı önereyim
Kendin gitmişşin A12 Almışşın çıktığındada kötü olan bir cihaz aldığın için gidip androiddeki her cihaza kötü diyorsun. iPhoneda güncelleme bittikten sonra işin yaş android gibi değil bu.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
Kendin gitmişşin A12 Almışşın çıktığındada kötü olan bir cihaz aldığın için gidip androiddeki her cihaza kötü diyorsun. iPhoneda güncelleme bittikten sonra işin yaş android gibi değil bu.
6s bile günümüzde hala çok akıcı bir telefon nerde güncelleme bittiğinde işin yaş andır gibi değil gelip burda ios ve android i karşılaştırıyorsun

java

80+ Bronze
6s bile günümüzde hala çok akıcı bir telefon nerde güncelleme bittiğinde işin yaş andır gibi değil gelip burda ios ve android i karşılaştırıyorsun
6S Çıktığında pahalı bir cihazdı. 6s'in Rakibi Galaxy note5de hala aynı hıza sahip.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
6S Çıktığında pahalı bir cihazdı. 6s yerine Rakini Galaxy note5de aynı hıza sahip.
sen şuanda 6s mi kullanmak isterdin note5 mi android o kadar iyi olsaydı neden şu zamanda herkesin elinde ios var bütün ünlülerin elinde ios herkes popüler kültür kölesi mi yoksa

java

80+ Bronze
sen şuanda 6s mi kullanmak isterdin note5 mi android o kadar iyi olsaydı neden şu zamanda herkesin elinde ios var bütün ünlülerin elinde ios herkes popüler kültür kölesi mi yoksa
Evet iphone kullanıcıları telefonlarını hava atmak için alıyor. Ayrıca note 5 isterdim. Android 13 Romumu atardım keyfime bakardım 6scilerin yakında whatsapp açılmayacak. 💀💀

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
Evet iphone kullanıcıları telefonlarını hava atmak için alıyor. Ayrıca note 5 isterdim. Android 13 Romumu atardım keyfime bakardım 6scilerin yakında whatsapp açılmayacak. 💀💀
tamam kardesim sen elindeki android i 3 yıl rahat kullan sonra kassın ios 10 yıl kullanılır arkadaşımın xiomi note 9 pro su vardı 3 yılında kasmaya başladı iphone 13 aldı rahatına baktı androidinle pubg mobile oyna sen sonrada instaya st atmayı denersin

Top Bottom