Neler Yeni

Max 8,5K Bütçeye Telefon Önerisi

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

Aykut D.

80+ Gold
güncelleme diye yırtınıyorsunuz 5 yıl sonra çöp olacak cihaz mı önereyim
5.5 senedir galaxy m20 4/64 kullanıyorum cihaz halen canavar gibi halen boş yapmayı kesin be

Aykut D.

80+ Gold

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
Öyle bişey yok kanka bende kullanıyorum her halde kalite düşürüyor

İphone'un instagram fotoğraf kalitesi dışında neden hiçbir yönünü savunmuyorsunuz ?

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
İphone'un instagram fotoğraf kalitesi dışında neden hiçbir yönünü savunmuyorsunuz ?
yazılım kamera telefon ne için kullanılır sosyal medyada gezmek foto yüklemek ve alo alo bunları başarıyorsa kaliteli telefondur iphone den android e atıp st attığın foto bile aşırı leş oluyor siz android ile pubg mobile oynayın

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
yazılım kamera telefon ne için kullanılır sosyal medyada gezmek foto yüklemek ve alo alo bunları başarıyorsa kaliteli telefondur iphone den android e atıp st attığın foto bile aşırı leş oluyor siz android ile PUBG mobile oynayın

Ben size gayet saygılı bir şekilde basit bir soru sordum fakat sizin üslubunuz çok yanlış. Öncelikle tavrınızı kınıyorum. Konuya gelirsek işte androidler 3-4 sene sonra bayılıyormuşta falan da filanda bunları geç, 4 senelik Samsung Galaxy A50 kullanıyorum hala cayır cayır çalışıyor günlük işlerde bir gram kasma donma olmuyor. Android güncellemesi gelmiyor fakat güvenlik güncellemeleri geliyor. İnstagramda da eğer ki fotoğrafın/videonun arkasına şarkı eklemezsem kalite neredeyse hiç düşmüyor (Yüksek modelli androidlerde şarkı koysanda kalite düşmüyor).Eğer ki çok şarkı koymak istiyorsanız videonun arkasına 2 dakika da edit programı ile şarkı ekleyebilirsiniz. Bataryası da hala çok sağlam çok rahat 1 gün gidiyor ( ben fazla kullanıyorum aynı telefondan babamda da var o benim kadar kullanmadığı için 2 günü çıkartabiliyor). 4 yıllık A50'nin kondisyonu bu kadar iyi iken sırf adı var diye İphone 6/6s alıp takılmalar ve prize bağlı yaşamak açıkçası bence mantıklı değil. İyi forumlar.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Ben size gayet saygılı bir şekilde basit bir soru sordum fakat sizin üslubunuz çok yanlış. Öncelikle tavrınızı kınıyorum. Konuya gelirsek işte androidler 3-4 sene sonra bayılıyormuşta falan da filanda bunları geç, 4 senelik Samsung Galaxy A50 kullanıyorum hala cayır cayır çalışıyor günlük işlerde bir gram kasma donma olmuyor. Android güncellemesi gelmiyor fakat güvenlik güncellemeleri geliyor. İnstagramda da eğer ki fotoğrafın/videonun arkasına şarkı eklemezsem kalite neredeyse hiç düşmüyor (Yüksek modelli androidlerde şarkı koysanda kalite düşmüyor).Eğer ki çok şarkı koymak istiyorsanız videonun arkasına 2 dakika da edit programı ile şarkı ekleyebilirsiniz. Bataryası da hala çok sağlam çok rahat 1 gün gidiyor ( ben fazla kullanıyorum aynı telefondan babamda da var o benim kadar kullanmadığı için 2 günü çıkartabiliyor). 4 yıllık A50'nin kondisyonu bu kadar iyi iken sırf adı var diye İphone 6/6s alıp takılmalar ve prize bağlı yaşamak açıkçası bence mantıklı değil. İyi forumlar.
note 11 pro alınır mı hocam ?

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru