Neler Yeni

Max 8,5K Bütçeye Telefon Önerisi

java

80+ Bronze
tamam kardesim sen elindeki android i 3 yıl rahat kullan sonra kassın ios 10 yıl kullanılır arkadaşımın xiomi note 9 pro su vardı 3 yılında kasmaya başladı iphone 13 aldı rahatına baktı androidinle PUBG mobile oyna sen sonrada instaya st atmayı denersin
Kardeşim gelmişsin xiaomi almışşın gitmişsin samsungun en kötü modellerinden almışsın androide laf atıyorsun 4 yıldır Huawei Mate 20 kullanıyorum gram kasma yok storylerimi gayette kaliteli atıyor. Androidde modelini düzgün seçtikten sonra iOS'ten her şekilde daha iyi.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Berat
Kardeşim gelmişsin xiaomi almışşın gitmişsin samsungun en kötü modellerinden almışsın androide laf atıyorsun 4 yıldır Huawei Mate 20 kullanıyorum gram kasma yok storylerimi gayette kaliteli atıyor. Androidde modelini düzgün seçtikten sonra iOS'ten her şekilde daha iyi.
6s bile daha iyi st atar karşılaştırmamışsın ki farkına varasın xiomi zamanın en iyi amiral gemilerinden

java

80+ Bronze
6s bile daha iyi st atar karşılaştırmamışsın ki farkına varasın xiomi zamanın en iyi amiral gemilerinden
Aynen aynen git 150 dolarlık telefon al sonra de android çöp iphone daha iyi whatsapp açmayacak ama iphone daha iyi. Çoğunluk hayatında iphone kullanmadın ve güncelleme bittikten sonrasını anlamıyorsun ama neyse hadi sen storyni 4k at ben android telefonuma windows yüklemeye gidiyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,044
İsim
kilan embappe
Kendin gitmişşin A12 Almışşın çıktığındada kötü olan bir cihaz aldığın için gidip androiddeki her cihaza kötü diyorsun. iPhoneda güncelleme bittikten sonra işin yaş android gibi değil bu.
Hayır. Güncellemesi bitem bir İPhone'u sen yıllarca kullanmaya devam edebilirsin.

Mesela 2018 yılında İPhone X alan biri hala kullanabilir ve devam da eder. Çevremde 7 yıllık 6S'ler var.

java

80+ Bronze
Hayır. Güncellemesi bitem bir İPhone'u sen yıllarca kullanmaya devam edebilirsin.

Mesela 2018 yılında İPhone X alan biri hala kullanabilir ve devam da eder. Çevremde 7 yıllık 6S'ler var.
Gider ama bir süre sonra bitecek. Galaxy S2'ye android 10 yükleyip hala kullanabilirsin mesela. ama 6s'e iOS 16 yükleyemezsin.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Berat
Aynen aynen git 150 dolarlık telefon al sonra de android çöp iphone daha iyi whatsapp açmayacak ama iphone daha iyi. Çoğunluk hayatında iphone kullanmadın ve güncelleme bittikten sonrasını anlamıyorsun ama neyse hadi sen storyni 4k at ben android telefonuma windows yüklemeye gidiyorum.
ailem ve yakın arkadaşlarım iphone kullanıyor annem babam 6s ve 7 kullanıyor hala aşırı akıcı telefonlar sen androidinle yıkık hayatına devam et güncelleme içinde yırtınmaya devam et

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,044
İsim
kilan embappe
Gider ama bir süre sonra bitecek. Galaxy S2'ye android 10 yükleyip hala kullanabilirsin mesela.
Konuda anlattıkların tamamen saçma. Android gibi değil "İPhone güncellemesi bitince ölyüror" tam tersi. İPhone'un güncellemesii bitsede güvenlik yamaları gelmeye devam ediyor.

java

80+ Bronze
ailem ve yakın arkadaşlarım iphone kullanıyor annem babam 6s ve 7 kullanıyor hala aşırı akıcı telefonlar sen androidinle yıkık hayatına devam et güncelleme içinde yırtınmaya devam et
Sanada iphone alsalarmış o zaman birkaç yıl sonra whatsapp desteği kesilince görürüm kimin hayatı daha yıkık. 💀 💀

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,044
İsim
kilan embappe
Gider ama bir süre sonra bitecek. Galaxy S2'ye android 10 yükleyip hala kullanabilirsin mesela. ama 6s'e iOS 16 yükleyemezsin.
Bana sorarsan seneye güncellemesi bitecek İPhone XS mi alırsın? Yoksa S20 FE mi deseler ben XS'i seçerim. Ama mesela İPhone 7 almam. İPhone 6S alırım, İPhone 7 almam.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
6S hala kullanılsa ne olur günde 3 kere şarja takmak için almak isterseniz alın. Giriş seviye android ile ile iphone niye karşılaştırıyorsunuz ki . 2019 da çıkan s10+ var bende çok sağlam cihaz hala . Üst seviye cihaz olduktan sonra hepsi götürüyor.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Berat
Sanada iphone alsalarmış o zaman birkaç yıl sonra whatsapp desteği kesilince görürüm kimin hayatı daha yıkık. 💀 💀
kendim alıcağım zaten 13 8 yıllık telefon bitersede ayıp etmiş olmaz yani daha rahat 3 4 yıl götürür 6s

Top Bottom