java
80+ Bronze
ee? Note 5'in bitmeyecek ama rom attıktan sonra. ?kendim alıcağım zaten 13 8 yıllık telefon bitersede ayıp etmiş olmaz yani daha rahat 3 4 yıl götürür 6s
ee? Note 5'in bitmeyecek ama rom attıktan sonra. ?kendim alıcağım zaten 13 8 yıllık telefon bitersede ayıp etmiş olmaz yani daha rahat 3 4 yıl götürür 6s
Uygulama desteği bitene kadar cihaz koleksiyonu yaparım. Eski telefonlara güncel 2,5-3GB RAM tüketen android sürümlerini yüklesene?Eee uygulama desteği bitecek elinde sonunda ve hiçbir seçeneğin kalmayacak. Androidde at romunu keyfine bak.
tamam kardeşim sen güncellemeni yap at romunu git pubg mobile ini oyna güncelleme için yırtınmaya devam et instaya vs 144p fotonu atEee uygulama desteği bitecek elinde sonunda ve hiçbir seçeneğin kalmayacak. Androidde at romunu keyfine bak.
Yalnız saf android o kadar tüketmiyor. Samsungun arayüzü o kadar tüketiyor.Uygulama desteği bitene kadar cihaz koleksiyonu yaparım. Eski telefonlara güncel 2,5-3GB RAM tüketen android sürümlerini yüklesene?
Benim rom dediğim android sürümünü güncellemek ama. Sen güncelleme için yırtınmaya devam et diyorsunda. Note 5 Android 13 açacak. Ama 6s iOS 16 açamayacak. ??tamam kardeşim sen güncellemeni yap at romunu git PUBG mobile ini oyna güncelleme için yırtınmaya devam et
Saf android GM alalım o zaman missYalnız saf android o kadar tüketmiyor. Samsungun arayüzü o kadar tüketiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim rom dediğim android sürümünü güncellemek ama. Sen güncelleme için yırtınmaya devam et diyorsunda. Note 5 Android 13 açacak. Ama 6s iOS 16 açamayacak. ??
GM saf android değilki. Google Pixeller saf android ama.Saf android GM alalım o zaman miss
General Mobile'ın çoğu telefonu saf android. Hatta yeni çıkacak GM Phoneix de öyle olacak.GM saf android değilki. Google Pixeller saf android ama.
tamam kardeşim sen yıkık hayatında yıkık androidinle devam et rom at at kullan azcık insta vs kullansan zaten anlarsınYalnız saf android o kadar tüketmiyor. Samsungun arayüzü o kadar tüketiyor.
Benim rom dediğim android sürümünü güncellemek ama. Sen güncelleme için yırtınmaya devam et diyorsunda. Note 5 Android 13 açacak. Ama 6s iOS 16 açamayacak. ??
GM Phoenix saf androidmi güldürme beni hakkında kısmı böyle olan bir cihaz saf android olamaz.General Mobile'ın çoğu telefonu saf android. Hatta yeni çıkacak GM Phoneix de öyle olacak.
Ok. Ben senin tabirinle yıkık androidim ile yoluma devam edeceğim. 10yıl sonra hangimizin telefonu daha işlevsel olacak acaba?tamam kardeşim sen yıkık hayatında yıkık androidinle devam et rom at at kullan azcık insta vs kullansan zaten anlarsın
bir telefonu 10 yıl kullanıyorsan zaten ultra yıkıksındırGM Phoenix saf androidmi güldürme beni hakkında kısmı böyle olan bir cihaz saf android olamaz.
Alıntıyı görüntüle
Ok. Ben senin tabirinle yıkık androidim ile yoluma devam edeceğim. 10yıl sonra hangimizin telefonu daha işlevsel olacak acaba?
ayrıca insta kullanıyorum
10 yıl kullanmıyorum ama siz iPhonecu arkadaşlar bir telefonu alıp 10000yıl kullanacağı için öyle demiştim. ailende herkes 6s 7 kullanıyormuş.bir telefonu 10 yıl kullanıyorsan zaten ultra yıkıksındır
Nasıl la her yerde saf android diye gördüm?GM Phoenix saf androidmi güldürme beni hakkında kısmı böyle olan bir cihaz saf android olamaz.
Alıntıyı görüntüle
Ok. Ben senin tabirinle yıkık androidim ile yoluma devam edeceğim. 10yıl sonra hangimizin telefonu daha işlevsel olacak acaba?
ayrıca insta kullanıyorum
Hocam piyasada çoğu Pixel dışında resmen çok az saf android cihaz var. Ayrıca yağ gibi akıcı olsun uygulama açmadıktan sonra ne gereği olacak? Benim iphone 4de var baya akıcı hala app store girilmiyor kendisi ile. ?Nasıl la her yerde saf android diye gördüm?
He bu arada 10 yıl sonra telefon denen bir şey olacağını düşünmüyorum ama 10 yıl boyunca anı cihazı kullanıyorsan işlevsellik değil de hangisi daha az donar diye düşüneceksin.