Neler Yeni

Max 8,5K Bütçeye Telefon Önerisi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Eee uygulama desteği bitecek elinde sonunda ve hiçbir seçeneğin kalmayacak. Androidde at romunu keyfine bak.
Uygulama desteği bitene kadar cihaz koleksiyonu yaparım. Eski telefonlara güncel 2,5-3GB RAM tüketen android sürümlerini yüklesene?

java

80+ Bronze
Uygulama desteği bitene kadar cihaz koleksiyonu yaparım. Eski telefonlara güncel 2,5-3GB RAM tüketen android sürümlerini yüklesene?
Yalnız saf android o kadar tüketmiyor. Samsungun arayüzü o kadar tüketiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam kardeşim sen güncellemeni yap at romunu git PUBG mobile ini oyna güncelleme için yırtınmaya devam et
Benim rom dediğim android sürümünü güncellemek ama. Sen güncelleme için yırtınmaya devam et diyorsunda. Note 5 Android 13 açacak. Ama 6s iOS 16 açamayacak. :D??

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe

Benim rom dediğim android sürümünü güncellemek ama. Sen güncelleme için yırtınmaya devam et diyorsunda. Note 5 Android 13 açacak. Ama 6s iOS 16 açamayacak. :D??
Saf android GM alalım o zaman miss

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat

tamam kardeşim sen yıkık hayatında yıkık androidinle devam et rom at at kullan azcık insta vs kullansan zaten anlarsın

java

80+ Bronze
General Mobile'ın çoğu telefonu saf android. Hatta yeni çıkacak GM Phoneix de öyle olacak.
GM Phoenix saf androidmi güldürme beni hakkında kısmı böyle olan bir cihaz saf android olamaz.
1693393928317.png

tamam kardeşim sen yıkık hayatında yıkık androidinle devam et rom at at kullan azcık insta vs kullansan zaten anlarsın
Ok. Ben senin tabirinle yıkık androidim ile yoluma devam edeceğim. 10yıl sonra hangimizin telefonu daha işlevsel olacak acaba? :D

ayrıca insta kullanıyorum

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
GM Phoenix saf androidmi güldürme beni hakkında kısmı böyle olan bir cihaz saf android olamaz.
Alıntıyı görüntüle

Ok. Ben senin tabirinle yıkık androidim ile yoluma devam edeceğim. 10yıl sonra hangimizin telefonu daha işlevsel olacak acaba? :D

bir telefonu 10 yıl kullanıyorsan zaten ultra yıkıksındır

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Alıntıyı görüntüle

Nasıl la her yerde saf android diye gördüm?

He bu arada 10 yıl sonra telefon denen bir şey olacağını düşünmüyorum ama 10 yıl boyunca anı cihazı kullanıyorsan işlevsellik değil de hangisi daha az donar diye düşüneceksin.

java

80+ Bronze
Nasıl la her yerde saf android diye gördüm?

He bu arada 10 yıl sonra telefon denen bir şey olacağını düşünmüyorum ama 10 yıl boyunca anı cihazı kullanıyorsan işlevsellik değil de hangisi daha az donar diye düşüneceksin.
Hocam piyasada çoğu Pixel dışında resmen çok az saf android cihaz var. Ayrıca yağ gibi akıcı olsun uygulama açmadıktan sonra ne gereği olacak? Benim iphone 4de var baya akıcı hala app store girilmiyor kendisi ile. :D?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,070
Üyeler
163,770
Son üye
arrowsss
Top Bottom