Neler Yeni

Öneri Max 8 k BÜTÇE KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Bütçe
8000
Max 8 k bandında kulaklık arıyorum hs80max düşünüyorum mikrofonu da iş yapacak bir kulaklık olursa iyi olur kayıt yapmak için veyahut ekstra olarak temiz ses alacak bir mikrofon öneriniz varsa onlarada açığım şuan setup aşamasındayım açıkçası sistem ryzen7 7800x3d 4070 süper ekran kartlı bir sistem ilk evre sağlam kulaklık istiyorum şuan voice elite kullanıyorum ama kırıldı o yüzden kulaklık aciliyet halinde sonrası için önce mikrofon sonra kamera düşüncem var belirttiğim bütçe sadece kulaklık için

CharlesPolat

80+ Bronze
Max 8 k bandında kulaklık arıyorum hs80max düşünüyorum mikrofonu da iş yapacak bir kulaklık olursa iyi olur kayıt yapmak için veyahut ekstra olarak temiz ses alacak bir mikrofon öneriniz varsa onlarada açığım şuan setup aşamasındayım açıkçası sistem ryzen7 7800x3d 4070 süper ekran kartlı bir sistem ilk evre sağlam kulaklık istiyorum şuan voice elite kullanıyorum ama kırıldı o yüzden kulaklık aciliyet halinde sonrası için önce mikrofon sonra kamera düşüncem var belirttiğim bütçe sadece kulaklık için
HS80 Alınır hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Emir
Her kulaklığın - +sı var.1.5 yıl hs80 kullandım uzun vadede kafa bandı 3 adet minik çatlak vardı.Corsairde kronik sorun bu.Onun harici çok güzel bir kulaklık

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her kulaklığın - +sı var.1.5 yıl hs80 kullandım uzun vadede kafa bandı 3 adet minik çatlak vardı.Corsairde kronik sorun bu.Onun harici çok güzel bir kulaklık
Benim diğer kulaklıkta ta çatlamalar olmuştu doğrudur mikrofon ve ses olarak memnundunuz yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevabınız için teşekkür ederim siz kullanıyor musunuz acaba genel deneyimleriniz nedir kullanıyorsanız eğer

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Emir
Benim diğer kulaklıkta ta çatlamalar olmuştu doğrudur mikrofon ve ses olarak memnundunuz yani

Cevabınız için teşekkür ederim siz kullanıyor musunuz acaba genel deneyimleriniz nedir kullanıyorsanız eğer
Çatlama harici çok iyi bir kulaklık.Ses seviyesi cloud 3e göre veya barracuda x e göre kat ve kat çok fazla.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
burak

yeni bi ürün hocam ben kullanmadım forumda da kullanan olduğunu sanmıyorum

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Ben kulaklık diyince Hyperx diyorum. Hyperx cloud 2 kullandım şuanda da cloud 3 kullanıyorum. Ama gerçek eleştiri yapacak olursam eski dönemlerdeki kalitesi bence yok. Kutusu olsun içeriği olsun her şeye önem verirlerdi. Yedek pedler koyarlardı kutusu bile mükemmel. Cloud 2 attım çöpe ama kutusunu hala saklıyorum. Bir kaç test videosu izlersen Hyperx de araya karıştır.

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çatlama harici çok iyi bir kulaklık.Ses seviyesi cloud 3e göre veya barracuda x e göre kat ve kat çok fazla.
Tamamdır çok teşekkür ederim kardeşim

yeni bi ürün hocam ben kullanmadım forumda da kullanan olduğunu sanmıyorum
Tamamdır bende bir araştırayım

Ben kulaklık diyince Hyperx diyorum. Hyperx cloud 2 kullandım şuanda da cloud 3 kullanıyorum. Ama gerçek eleştiri yapacak olursam eski dönemlerdeki kalitesi bence yok. Kutusu olsun içeriği olsun her şeye önem verirlerdi. Yedek pedler koyarlardı kutusu bile mükemmel. Cloud 2 attım çöpe ama kutusunu hala saklıyorum. Bir kaç test videosu izlersen Hyperx de araya karıştır.
Çoğu eski özeni göstermiyor zaten inceleme videolarında araya onuda ekleyeyim teşekkür ederim kardeşim

Ayrı olarak mikrofon ve kamera önerisinde bulanabilecek varsa çok sevinirim

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
BENİM HS80MAX YENİ GELDİ. bez çok rahat kafama tam tourdu microfonu mukemmel. zaten mikrofonuyla öne çıkıyor. basları ve hoparlörü de çok guzel iyiki almışım

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
BENİM HS80MAX YENİ GELDİ. bez çok rahat kafama tam tourdu microfonu mukemmel. zaten mikrofonuyla öne çıkıyor. basları ve hoparlörü de çok guzel iyiki almışım
Nerden aldın acaba dostum şuan güncel fiyatı 6 k beyazı ise daha pahalı sence şuan o fiyata değer mi diyorsun

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Nerden aldın acaba dostum şuan güncel fiyatı 6 k beyazı ise daha pahalı sence şuan o fiyata değer mi diyorsun
pckolikten aldım. beyazı da aynı fiyattı ama stok bitince başka yerler uçurdu fiyatı. kesinlikle alınır kafanda yok gibi hissediyoersun

Top Bottom