Hocam o bütçelere Logitech F310'lar var fakat Logitech F310 veya F710 almanızı tavsiye etmem. Ben ikisini de uzun süre kullandım ve insanı yavaş yavaş kanser etmekten başka bir işe yaramıyorlar. Bütçenizi biraz arttırıp indirimden Xbox 9. Nesil kontrolcü almanızı tavsiye ederim.merhaba arkadasım için max 800tl gamepad arıyoruz bilgisayarda kullanıcak kablolu kablosuz fark etmez
xbox kac para şuan haberin varmı dostumHocam o bütçelere Logitech F310'lar var fakat Logitech F310 veya F710 almanızı tavsiye etmem. Ben ikisini de uzun süre kullandım ve insanı yavaş yavaş kanser etmekten başka bir işe yaramıyorlar. Bütçenizi biraz arttırıp indirimden Xbox 9. Nesil kontrolcü almanızı tavsiye ederim.
temudan x15 al gecmerhaba arkadasım için max 800tl gamepad arıyoruz bilgisayarda kullanıcak kablolu kablosuz fark etmez
Şuan alsın demedim zaten. İndirimden alsın dedim. İtopya'da 9.Nesil Carbon Black 2.300 bandına inmişti 2 hafta önce.xbox kac para şuan haberin varmı dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
temudan x15 al gec
tamamda aradaki fiyat farkı cok acık ondan bahsettım benŞuan alsın demedim zaten. İndirimden alsın dedim. İtopya'da 9.Nesil Carbon Black 2.300 bandına inmişti 2 hafta önce.