Neler Yeni

Max 850tl kablosuz mouse önerisi

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Artı olarak wireless adaptörünü içinden çıkan uzatma kablosuyla masada bir yere takın. Daha iyi kullanabilirsiniz. Bende G513 Klavye var. Üstündeki usb postuna kullanıyorum. Yakınında olduğu için sorun yaşamadım.
Dizüstü bilgisayarda kullanılacak

kırmızışarapp

80+ Silver

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Kablolu modelden daha kötü olduğu söyleniyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet iyi o zaman.
Ozm bende kablolu alirim :) zaten kulakligin kablosu hic rahatsiz etmiyor

kırmızışarapp

80+ Silver
eskiden yaşıyordum ama sorun benden kaynaklıymış,
pc de 2 dongel var birisi bluettoth için diğeride g305 in dongle ı iki dongelın sinyalleri karıştığı için kopmalar yaşıyordum. Kutudan çıkan uzatma kablosunu takıp donge lı mouse önüne aldığım vakit hiç sorun kalmadı. Şuan sıfır sorun ile kullanıyorum gayet memnunum. Sadece alacaksan beyaz veya lila rengini alma, bir süre sonra yanlarda çok az leke kalıyor terleme yüzünden
Bende klavyede usb portu olduğu için mouse adaptörünü klavyeye. Mouse kutusundan çıkan uzatma kablosunu da masaya koyup wireless kulaklığı da ona takıp kullandım.

Zaten 800tllik mouseye gidip dandik pil takmam
Duracell alırsanız ve doldurulabilirler olursa uzun sürede daha az maliyetli olur fikrimce. Normal duracellerde uzun süre götürüyor ama doldurulabilir olması daha iyi bence.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Bende klavyede usb portu olduğu için mouse adaptörünü klavyeye. Mouse kutusundan çıkan uzatma kablosunu da masaya koyup wireless kulaklığı da ona takıp kullandım.

Duracell alırsanız ve doldurulabilirler olursa uzun sürede daha az maliyetli olur fikrimce. Normal duracellerde uzun süre götürüyor ama doldurulabilir olması daha iyi bence.
Sarj etme aparati paketindemi oluyor

Veya ayri olarak yaninda satiliyormu

kırmızışarapp

80+ Silver
Ozm bende kablolu alirim :) zaten kulakligin kablosu hic rahatsiz etmiyor
Kablosuz yine de daha rahat ya. Zil çalıyor çıkarma derdi yok. Mutfakta yemek yaparken falan konuşuyorum arkadaşlarla. Kat kat daha rahat. Cloud core wireless düşünebilirsin belki. İndirimle amazonda iyi fiyatlara düşüyor. Listene ekleyip takip et. Kesinlikle öneririm.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Kablosuz yine de daha rahat ya. Zil çalıyor çıkarma derdi yok.
O yandan evet cok rahat olur bazen evde 2de bir cagiriyorlar beni hep kulakligi cikar tak yapmayla ugrasiyorum

kırmızışarapp

80+ Silver

Veya ayri olarak yaninda satiliyormu
Bazıları şarj etme makinesi ile alınabiliyor. Bazıları sadece pilde oluyor. Bence babana vs. sor pil şarj aleti varsa hiç aleti alma direk pil al. Şarj etme aleti pahalı oluyor :" ). En kötü farklı ucuz düzgün bulursan onu alırsın şarj aleti.

O yandan evet cok rahat olur bazen evde 2de bir cagiriyorlar beni hep kulakligi cikar tak yapmayla ugrasiyorum
O kadar rahat ki delirdim ben ilk 1 ay falan.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Bazıları şarj etme makinesi ile alınabiliyor. Bazıları sadece pilde oluyor. Bence babana vs. sor pil şarj aleti varsa hiç aleti alma direk pil al. Şarj etme aleti pahalı oluyor :" ). En kötü farklı ucuz düzgün bulursan onu alırsın şarj aleti.

O kadar rahat ki delirdim ben ilk 1 ay falan.
Ayrica Bluetooth ozelligi oluyormu kablosuz kulakliklarda

Eğer oluyorsa telefondan bisiler dinlerken de kullanirim

kırmızışarapp

80+ Silver
Ayrica Bluetooth ozelligi oluyormu kablosuz kulakliklarda

Eğer oluyorsa telefondan bisiler dinlerken de kullanirim
Bazılarında var Bazılarında yok. Logitech'in yeni serisinden bir tanesinde hem wireless hem bluetooth vardı. Eğer kablolu dönüştürücü alırsanız telefonda da destekliyor cloud core wireless.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Nurullah Coşkun
sarı siteden biri g305 lightspeed satıyordu. Outletmiş dediğine göre. Bi bak istersen kullanılmamış sorunsuz diyordu sıfır alıcaksan yine g305 öneririm.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Duracell pil alırsan aylarca kullanabiliyorsun. Doldurulabilir pillerden alırsan atıkta çıkmaz bence.

Tamamen pille alakalı bir şey bence. Kalitesiz pil taktığımda bende yaşadım. Duracellde mükemmel çalışıyor.
aynen duracell in optimum pillerini kullanıyorum baya gidiyor

Top Bottom