Neler Yeni

Max 850tl kablosuz mouse önerisi

kırmızışarapp

80+ Silver
Benim kulaklik da baya ses veriyor genelde 2-32 arasinda kullaniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz kulaklik olarak logitech g pro x iyi midir? sence senin kulaklikmi iyidir gpro mu

Bide corsair kulaklik vardi wireless hangi modeldi unuttum

Aslinda kulaklik degistirmeyi suan dusunmuyorum simdiki kulakligimi bi 2sene daha kullanirim degistirme ihtiyaci duydugumda konu açıp hallederim
Bir arkadaşım g pro x wireless kullanıyordu ama csgoda pek beğenmediğini söylemişti. Fakat ben logitech'in kötü ürün yapacağını hiç düşünemiyorum. Corsair Void Elite Wireless'ı söylüyorsun büyük ihtimalle. Bence void elite'e o kadar para verilmez şuan. G pro x ile cloud core wireless'ı karşılaştırmak lazım.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Bir arkadaşım g pro x wireless kullanıyordu ama csgoda pek beğenmediğini söylemişti. Fakat ben logitech'in kötü ürün yapacağını hiç düşünemiyorum. Corsair Void Elite Wireless'ı söylüyorsun büyük ihtimalle. Bence void elite'e o kadar para verilmez şuan. G pro x ile cloud core wireless'ı karşılaştırmak lazım.
Cloud 2 wireless de iyi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Kulaklığım dimi ? Cloud 2'den geçtim. Kablodan kurtulmak için. Başlarda ön yargılıydım. Yan tarafları plastik olduğu için. Birde cloud 2'ye göre bir tık küçüktü. Fakat şuan baya memnunum. Çok iyi gerçekten severek kullanıyorum. Ben çok iyi ses kasıyorum açıkçası csgo ve valorantta. Onun dışında son seste kullanamıyorum. Zaten cloud 2'de de öyleydi. Çok yüksek geliyor ses. Oyun seslerini windowstan 50-70'a falan düşürüyorum.
hocam bende cloud 2 kullanıyorum da cloud2 ile arasında ses kalitesi farkı var mı bir de dediğiniz boyut farkı ağrı falan yapar mı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Pilli olmasının dezavantajı varmıdır
bende logitech g305 var pilli olmasının hem dez avantajı hem avantajı var bence

dezavantajı pil maliyeti ve pil çöpü çıkması
ve pil ağırlığı

avantajı ise oyun içi pil bittiğinde direkt reload yapabiliyorsun şarjı bitse hemen dolduramazsın

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Son düzenleme:

kırmızışarapp

80+ Silver
hocam bende cloud 2 kullanıyorum da cloud2 ile arasında ses kalitesi farkı var mı bir de dediğiniz boyut farkı ağrı falan yapar mı
Ben hiç rahatsız olmadım ses konusunda. Ses gayet iyi. Oyun,film ve şarkı dinleme gibi hepsini yaptım. Şarkıyı son seste her kulaklık gibi çok boğuyor ve zaten kulak deler o ses. Boyut farkı çok çok çok az bir şey daha küçük cloud core wireless. Benim kafam büyük ve sorun yaşamadım. Bana gayet hafif geliyor. O konuda da bir sıkıntı çekmedim.

Cloud 2 wireless de iyi
Cloud 2 wireless'ı çoğunluk sevmedi. Şuan en iyisi cloud alpha wireless bence

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Bazı kişiler sürekli kopmalar yaşıyormuş

Sende oyle oluyirmu

G305 kullanan bazi kisiler kopmalar oluyor diyor sende oyle seyler yasiyormusun?
eskiden yaşıyordum ama sorun benden kaynaklıymış,
pc de 2 dongel var birisi bluettoth için diğeride g305 in dongle ı iki dongelın sinyalleri karıştığı için kopmalar yaşıyordum. Kutudan çıkan uzatma kablosunu takıp donge lı mouse önüne aldığım vakit hiç sorun kalmadı. Şuan sıfır sorun ile kullanıyorum gayet memnunum. Sadece alacaksan beyaz veya lila rengini alma, bir süre sonra yanlarda çok az leke kalıyor terleme yüzünden

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Güzel duruyor

Sadece alacaksan beyaz veya lila rengini alma, bir süre sonra yanlarda çok az leke kalıyor terleme yüzünden
Siyah alacam zaten

kırmızışarapp

80+ Silver
bende logitech g305 var pilli olmasının hem dez avantajı hem avantajı var bence

dezavantajı pil maliyeti ve pil çöpü çıkması
ve pil ağırlığı

avantajı ise oyun içi pil bittiğinde direkt reload yapabiliyorsun şarjı bitse hemen dolduramazsın
Duracell pil alırsan aylarca kullanabiliyorsun. Doldurulabilir pillerden alırsan atıkta çıkmaz bence.

Bazı kişiler sürekli kopmalar yaşıyormuş

Sende oyle oluyirmu

G305 kullanan bazi kisiler kopmalar oluyor diyor sende oyle seyler yasiyormusun?
Tamamen pille alakalı bir şey bence. Kalitesiz pil taktığımda bende yaşadım. Duracellde mükemmel çalışıyor.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Zaten 800tllik mouseye gidip dandik pil takmam

kırmızışarapp

80+ Silver
Artı olarak wireless adaptörünü içinden çıkan uzatma kablosuyla masada bir yere takın. Daha iyi kullanabilirsiniz. Bende G513 Klavye var. Üstündeki usb postuna kullanıyorum. Yakınında olduğu için sorun yaşamadım.

Top Bottom