Neler Yeni

Max aylık 200 tl lik internet sağlayıcısı önerisi

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
benim altyapı 100 diyor türknette bazı firmalar 100 diyor bikaç ismini duymadığım var onlar 1000 diyor sanırım türknet ve bazı firmalar anlaşmaları kendi altyapısı olmadıkları için max 100 verebiliyolar. türknete geçmeyi düşünüyordum bende veya türktelekomda devam edicem türktelekom 100 mbps ilk yıl 250 2. yıl 265 mi neydi ondan türknete geçiyim diyorum ama türknette haziran ayında zam yapıcakmış ozaman ne kadar yapar bilmiyom. 2 yıla türktelekomu geçermi bilemiyom :D türktelekomun tek sevdiğim yanı aradığımda direk sorunu çözdürüyor olmam
Turknete zam geliyorsa diğer firmalara da zam gelecek o zaman. Benim altyapı Turk Telekom int Turk telekom. Aboneliğim bittiğinde Turkcell 1000'e yada Turknet Gigafibere başvurcam. Hayırlısı.
Ayrıca Turknet'in müşteri hizmetleri sıkıntılı diye duydum ve gördüm şikayetvardan.
Google'a turknet müşteri hizmetleri şikayet diye arat bir bak istersen hocam.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
Turknete zam geliyorsa diğer firmalara da zam gelecek o zaman. Benim altyapı Turk Telekom int Turk telekom. Aboneliğim bittiğinde Turkcell 1000'e yada Turknet Gigafibere başvurcam. Hayırlısı.
Ayrıca Turknet'in müşteri hizmetleri sıkıntılı diye duydum ve gördüm şikayetvardan.
işte bende o yüzden türktelekomda mı kalmaya devam etsem diye düşünüyorum. türknettin müşteri hizmetlerinde sorun yaşayan çok oluyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
müşteri temsilcisi yok işte telekominikasyon servisi var bos bos tus basttırtırıyor sadece sorunlarını çözdükleri falan yok ha sorun onlardan kaynaklı olmasaydı kalkıpta sorununuzu düzeltiyoruz demezlerdi çünkü bi ara aradığımda hattınızda sorun bulunamadı diyip kapatmışlardı. Gerçi haklarını yemeyelim yarım saatliğine düzeltiyolar . çevrede kimse yasamazken ben yasıyorum sorun bende mi onlarda mı
Müşteri temsilcisi nasıl yok ben kendim arayıp konuştum
Sorunu düzeltiyoruz derken ttnete arıza kaydı açıyor olabilirler.
Yazdığın şeylerden millenicomu suçlu bulamıyorum fiyat dengesizliği desen hak vericem kapatıcaktım ulaşamadım desen hak vericem ama altyapı sorununu başka firmaya bağlaman saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayet çıkmayan 1 tane firma gösterir misin?

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
Müşteri temsilcisi nasıl yok ben kendim arayıp konuştum
Sorunu düzeltiyoruz derken ttnete arıza kaydı açıyor olabilirler.
Yazdığın şeylerden millenicomu suçlu bulamıyorum fiyat dengesizliği desen hak vericem kapatıcaktım ulaşamadım desen hak vericem ama altyapı sorununu başka firmaya bağlaman saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayet çıkmayan 1 tane firma gösterir misin?
Şikayeti olmayan firma yok ama Turknet özellikle müşteri temsilcisinde sıkıntılar yaratıyor. Şikayetvar'da ve kendi üni arkadaşımda da bu sıkıntılar olmakta. Yani konuyu direkt arkadaşım sayesinde yaşıyorum da burada yazıyorum.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Sorun yasıyorumu sectiğin zaman müşteri temsilcisine falan bağlandığı yok anca müşteri olmak istiyorum diyince birine bağlanabiliyosun ben neden biriyle konusmak için olmayan birseyi secmek zorundayım binadakiler baska servisler kullanınca sorun cıkmıyor ben bu servisi kullanınca altyapı sorun oluyor

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
Sorun yasıyorumu sectiğin zaman müşteri temsilcisine falan bağlandığı yok anca müşteri olmak istiyorum diyince birine bağlanabiliyosun ben neden biriyle konusmak için olmayan birseyi secmek zorundayım binadakiler baska servisler kullanınca sorun cıkmıyor ben bu servisi kullanınca altyapı sorun oluyor
hangi firma için söylüyorsun bunu türknet ise kararsızdım sanırım vazgeçecem türknetten bilmiyom valla geçsemmi geçmesem mi herkes farklı bir şey diyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Ya whatsapp hattı bile var biliyor musun
Ayrıca taahhüt yok bir şey yok niye duruyorsun o zaman ?
Şikayeti olmayan firma yok ama Turknet özellikle müşteri temsilcisinde sıkıntılar yaratıyor. Şikayetvar'da ve kendi üni arkadaşımda da bu sıkıntılar olmakta. Yani konuyu direkt arkadaşım sayesinde yaşıyorum da burada yazıyorum.
Her firmanın sıkıntıları var ama bu genel sebep altyapısal olduğundan firmaya suç atılmakta o yüzden altyapı iyiyse firmanın bir önemi yok
Bir sorun varsa altyapında sahibi TTnet olduğu sürece o sorun uzun sürede çözülüyor yaşandı onaylandı.

Top Bottom