Neler Yeni

Max aylık 200 tl lik internet sağlayıcısı önerisi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
millenicoma bulasmayın.
Kendim kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum mesela neden yaşıyorsun lütfen hız problemi ile alakalı bir şey söylemeyin çünkü hız sorunları stabillik gibi şeyler altyapı firmalarına aittir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Türknet ve netspeed kullanıyorum ikisi de gayet güzel

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Kendim kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum mesela neden yaşıyorsun lütfen hız problemi ile alakalı bir şey söylemeyin çünkü hız sorunları stabillik gibi şeyler altyapı firmalarına aittir.
çöküp kopuyor hergün internet arayıncada karsında muhattap yok bu internet yüzünden 1-2 hafta oyun oynayamadığımı biliyorum

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
çöküp kopuyor hergün internet arayıncada karsında muhattap yok bu internet yüzünden 1-2 hafta oyun oynayamadığımı biliyorum
Dostum mesela internetinin gitmesi ile millenicomun nasıl bir alakası var bunu bana söyler misin ?
Muhattap yok konusunda müşteri temsilcisi sorunun sebebini söylüyordur sana genel arıza olabilir.Sadece sana özel bir şey olamaz

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
Kanka Istanbul'da yaşıyorsan Turknet
Ben Allah'tan geçen sene TTnet bağlattım. 120 download 8-10 arası upload alıyorum.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Dostum mesela internetinin gitmesi ile millenicomun nasıl bir alakası var bunu bana söyler misin ?
Muhattap yok konusunda müşteri temsilcisi sorunun sebebini söylüyordur sana genel arıza olabilir.Sadece sana özel bir şey olamaz
müşteri temsilcisi yok işte telekominikasyon servisi var bos bos tus basttırtırıyor sadece sorunlarını çözdükleri falan yok ha sorun onlardan kaynaklı olmasaydı kalkıpta sorununuzu düzeltiyoruz demezlerdi çünkü bi ara aradığımda hattınızda sorun bulunamadı diyip kapatmışlardı. Gerçi haklarını yemeyelim yarım saatliğine düzeltiyolar . çevrede kimse yasamazken ben yasıyorum sorun bende mi onlarda mı

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
Kanka Istanbul'da yaşıyorsan Turknet
Ben Allah'tan geçen sene TTnet bağlattım. 120 download 8-10 arası upload alıyorum.
farklı şehir türknet olmaz mı sorunlu mu olur acaba bende geçmeyi düşünüyorum farklı şehirdeyim

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
farklı şehir türknet olmaz mı sorunlu mu olur acaba bende geçmeyi düşünüyorum farklı şehirdeyim
Hocam aslında bu kopmalardır pinglerdir fln hepsi alt yapının marifeti. Alt yapın kötüyse istediğin firmaya geç kurtarmaz. Ama sen 500 lük alt yapım var diyorsun büyük ihtimal Turkcell.
Ben Turkcell'e bakmanı öneririm o zaman.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
Hocam aslında bu kopmalardır pinglerdir fln hepsi alt yapının marifeti. Alt yapın kötüyse istediğin firmaya geç kurtarmaz. Ama sen 500 lük alt yapım var diyorsun büyük ihtimal Turkcell.
Ben Turkcell'e bakmanı öneririm o zaman.
benim altyapı 100 diyor türknette bazı firmalar 100 diyor bikaç ismini duymadığım var onlar 1000 diyor sanırım türknet ve bazı firmalar anlaşmaları kendi altyapısı olmadıkları için max 100 verebiliyolar. türknete geçmeyi düşünüyordum bende veya türktelekomda devam edicem türktelekom 100 mbps ilk yıl 250 2. yıl 265 mi neydi ondan türknete geçiyim diyorum ama türknette haziran ayında zam yapıcakmış ozaman ne kadar yapar bilmiyom. 2 yıla türktelekomu geçermi bilemiyom :D türktelekomun tek sevdiğim yanı aradığımda direk sorunu çözdürüyor olmam

Top Bottom