Max bütcem 23K pc önerisi 20K olsa daha iyi olur rtx 3070Tİ için arıyorum sistem monitör dahil değil
Bu bütçe ile 3070ti daha iyisi yok
O Zaman orda lianliyi sececen başka yokKasa kötü değil mi sizce mesh değil
Kullandım kasayı sanıldığı kadar kötü değil tabi mesh olanlara göre birazcık ısınıyor ama gayet kaliteli güzel ve hava akımı da kötü değil ama ekstra öne 1 yukarı 1 fan alırsan tadından yenmezKasa kötü değil mi sizce mesh değil
Kullandım kasayı sanıldığı kadar kötü değil tabi mesh olanlara göre birazcık ısınıyor ama gayet kaliteli güzel ve hava akımı da kötü değil ama ekstra öne 1 yukarı 1 fan alırsan tadından yenmez
yani bütcemi aşıyor çünkü 3070 e düşeceğim mecburO Zaman orda lianliyi sececen başka yok
Kasadan dolayı 3070ti dan vazgeçmeye gerek yok bencepeki 3070 olan bir sistem önerebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bütcemi aşıyor çünkü 3070 e düşeceğim mecbur
peki 3070 olan bir sistem önerebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bütcemi aşıyor çünkü 3070 e düşeceğim mecbur
sadece kasa için 23k bütçe varmonıtor tavsıye ederım
ASUS Gaming VG27AQZ 27 HDR Gaming 2K IPS FreeSync ve G-Sync Uyumlu 2560x1440 1MS(MPRT) 165HZ D Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Gaming VG27AQZ 27 HDR Gaming 2K IPS FreeSync ve G-Sync Uyumlu 2560x1440 1MS(MPRT) 165HZ D Gaming Monitör fiyatı ve özellikwww.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
ıslemcı ryzen 5600 yapılabılır
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com