Neler Yeni

Max Performans İşletim Sistemi Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
MERT CAN SERTBAŞ
Selamlar dostlar öncelikle iyi forumlar dilerim. Modifiye İşletim sistemlerinden çok anlamıyorum bu nedenler oyun odaklı topladığım sistemime önerebileceğiniz işletim sistemi arıyorum. Orjinal w10 kurmak istemiyorum çünkü çok sorunlar yaşadım. Sistemim;

R5 2600
RX 480 8GB
16 GB RAM

SİSTEM SSD'YE KURULACAK

Sizce hangi W10 sistemini kurmalıyım

EsatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Esat
Bütçen varsa ekran kartını yükselt hocam. Ssd varsa da win10'dan şaşma zaten. Home hafif diğer sürümlerine göre.

DonanımFikir

Bayramınız Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,824
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Selamlar dostlar öncelikle iyi forumlar dilerim. Modifiye İşletim sistemlerinden çok anlamıyorum bu nedenler oyun odaklı topladığım sistemime önerebileceğiniz işletim sistemi arıyorum. Orjinal w10 kurmak istemiyorum çünkü çok sorunlar yaşadım. Sistemim;

Sizce hangi W10 sistemini kurmalıyım
Yazı fontlariniz çok güzel olmuş
Windows 10 home olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
MERT CAN SERTBAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Home hiç kullanmadım fakat daha hafif bir sistem olduğunu duymuştum.
Bütçen varsa ekran kartını yükselt hocam. Ssd varsa da win10'dan şaşma zaten. Home hafif diğer sürümlerine göre.
Hocam şuan hiç yükseltecek bütçem yok fakat ben gayet memnunun yüksek ayarda açamadığı oyun yok neden yükseltmemi önerdiniz. Son olarak W10 kuracağım zaten fakat orjinal mi kurmalıyım modifiye mi karar veremiyorum.
Yazı fontlariniz çok güzel olmuş
Windows 10 home olabilir
Teşekkür ederim yorumunuz için fakat home hafif kalmaz mı ? Hiç oyun odaklı kullanmadım Home sürümünü

DonanımFikir

Bayramınız Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,824
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Hocam şuan hiç yükseltecek bütçem yok fakat ben gayet memnunun yüksek ayarda açamadığı oyun yok neden yükseltmemi önerdiniz. Son olarak W10 kuracağım zaten fakat orjinal mi kurmalıyım modifiye mi karar veremiyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için fakat home hafif kalmaz mı ? Hiç oyun odaklı kullanmadım Home sürümünü
Pro kullaniyorum benim için çok bişi degistirmedi isterseniz Pro da kullanabilirsiniz tercihinix

Windows 10 pro gereksiz yere fazladan Ram yiyor
O yüzden de Windows 10 home öneriyorum

EsatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Esat

İşlemci ekran kartına göre fazla duruyor da biraz o yüzden hocam. Neticede 4 yıllık kart ama sorun yok diyorsanız ya da memnunsanız pek tabii siz bilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
MERT CAN SERTBAŞ
Pro kullaniyorum benim için çok bişi degistirmedi isterseniz Pro da kullanabilirsiniz tercihinix
Windows 10 pro gereksiz yere fazladan Ram yiyor
O yüzden de Windows 10 home öneriyorum
Tekrardan teşekkür ederim. İnternette dolaşan
''Windows 10 Performance Editions Türkçe Güncell Hızlı 2004''
Sistemlerinden Home SL kurmaya karar verdim. Oyun için daha performanslı diyorlar.
SON OLARAK KISA FİLM MONTAJLARI YAPIYORUM. ADOBENİN PROGRAMLARINI HOME SL SİSTEMİNDE KULLANABİLİR MİYİM?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,830
Üyeler
171,105
Son üye
saatseverinsan
Top Bottom