Neler Yeni

Maxima V12 almayı düşünüyorum ama aRGB portum yok.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
Dostlar kasa arayışındaydım ve gözüme Maxima V12'yi kestirmiştim fakat anakartımda aRGB değilde RGB portu var. Fanları anakarttan kontrol etmemin bir yolu var mı? Anakartım Asus Tuf B450M PRO S

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Dostlar kasa arayışındaydım ve gözüme Maxima V12'yi kestirmiştim fakat anakartımda aRGB değilde RGB portu var. Fanları anakarttan kontrol etmemin bir yolu var mı? Anakartım Asus Tuf B450M PRO S
"aRGB kontrolcü" alabilirsin.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Kasada dahili ARGB kontrolcü bulunuyor zaten. Bu yüzden anakartta ARGB olmasına gerek yok. Gerekli bağlantıları yapıp kumanda ile argb'i kontrol edebilirsiniz

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"aRGB kontrolcü" alabilirsin.
Anakartımda senkronize çalışmasını istiyorum. Bunu kontrolcüyle yapabilir miyim? Sanmıyorum. Ram ve anakartta RGB destekliyor. Ondan soruyorym yoksa RGB aşığı değilim :D Alacağım şeyi sormak lazım :3

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Anakartımda senkronize çalışmasını istiyorum. Bunu kontrolcüyle yapabilir miyim? Sanmıyorum. Ram ve anakartta RGB destekliyor. Ondan soruyorym yoksa RGB aşığı değilim :D Alacağım şeyi sormak lazım :3
Şöyle kontrolcüler "USB" arabirimi ile anakarta bağlanıyor ve yazılım ile kontrol ediliyor. Bazı uygulamalar anakartın yazılımı ile senkronize çalışıyor. Örnek olarak "ICUE" ve "Dragon Center".

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle kontrolcüler "USB" arabirimi ile anakarta bağlanıyor ve yazılım ile kontrol ediliyor. Bazı uygulamalar anakartın yazılımı ile senkronize çalışıyor. Örnek olarak "ICUE" ve "Dragon Center".
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sanırım tek kontrol imkanım kumanda.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Kasada dahili ARGB kontrolcü var zaten, onun üzerindeki modları kullanabilirsiniz.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
Değil.
Aura Terminal, Commender Pro gibi cihazlar var bilgisayardon kontrol edebilmek için fakat muhtemelen fiyatları Maxima V12'den daha pahalı olacaktır.
Orası biraz abartı ya. Sadece alacağım kasanın anakarttan kontrol edilip edilemediğini merak etmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,959
Üyeler
168,062
Son üye
kurtdişi15
Top Bottom