Maximum 75.000 TL'ye güncel oyunlar için hazır sistem önerisi verebilir misiniz?

Açılmadı
Buna bakabilirsiniz
İşlemci 9700x
Anakart tuf gaming b850-e
Ram lexar 32gb
SSD lexar nq790
Kasa fsp cmt595al
Soğutucu phantom spirit
Böyle 73.716 bin yapıyor

hayır almayın hazır sistem ne gerek var bi tane tornavida alın 4 saatte toplarsınız ben 4 saatte toplamıştım tek yapmanız gereken kaporta ustası gibi değilde severek yaklaşmak anakartı monte ediyorsunuz kasaya sonrası zaten geliyor basit görüntülü tarif ederim youtube'de de bir sürü var örnek bi bilgisayarcıya gidipte toplatabilirsiniz ama hazır sistem almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız kasaya ne 9070xt sığıyor ne de 5070ti kasayı değiştirmeniz lazım

fp diye eklemiştim bakmadım boyutlara ama sığar gibi duruyordu değişilir o kasa problem degil

hayır almayın hazır sistem ne gerek var bi tane tornavida alın 4 saatte toplarsınız ben 4 saatte toplamıştım tek yapmanız gereken kaporta ustası gibi değilde severek yaklaşmak anakartı monte ediyorsunuz kasaya sonrası zaten geliyor basit görüntülü tarif ederim youtube'de de bir sürü var örnek bi bilgisayarcıya gidipte toplatabilirsiniz ama hazır sistem almayın

fp diye eklemiştim bakmadım boyutlara ama sığar gibi duruyordu değişilir o kasa problem degil

ilk seferden sonra 20 dk da bile toplarsınız ben arka kablo kısmına arkadaşım abarttığı için çok abartıp tek tek bi yerlere cırtlayarak yapmıştım

Geri