Neler Yeni

Maxs 5500TL oyun için tablet tavsiyesi

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Görkem Ertopcu
Arkadaşlar tamamen oyun odaklı alıyorum. İpad air 4 hoşuma gitti ama 60hz ekranı ve apk yüklenmiyor. Bu yüzden Samsung galaxy tab s7' de hoşuma gitti. Sizin tavsiyeleriniz nedir ?

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Arkadaşlar tamamen oyun odaklı alıyorum. İpad air 4 hoşuma gitti ama 60hz ekranı ve apk yüklenmiyor. Bu yüzden Samsung galaxy tab s7' de hoşuma gitti. Sizin tavsiyeleriniz nedir ?
Niye tablet alıyorsun ve s7 güzel tablettir

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Görkem Ertopcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o fiyata gayet iyi bir pc alınır neden tablet alıyorsun
Zaten oyun bilgisayarım var. Ama havalar çok sıcak olduğunda ve ya çok soğuk olduğunda telefon oynamak daha rahat oluyor. Şuan kullandığım telefon 4 yıllık ve beni idare etmiyor artık. İyi bir tablet alıp 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Zaten oyun bilgisayarım var. Ama havalar çok sıcak olduğunda ve ya çok soğuk olduğunda telefon oynamak daha rahat oluyor. Şuan kullandığım telefon 4 yıllık ve beni idare etmiyor artık. İyi bir tablet alıp 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum.
İpad öneririm hocam apk yüklenmese bile tablet konusunda rakipsiz.

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Görkem Ertopcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İpad öneririm hocam apk yüklenmese bile tablet konusunda rakipsiz.
İpad benimde hoşuma gitti ama işte 60 hz ekranı var s7 de 120 hz ekran var. Örneğin 120 fps aldığım oyunlardaki akıcılığı düşünemiyorum. Bilgisayardaki monitörüm 240 hz ondan kararsızım.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
İpad benimde hoşuma gitti ama işte 60 hz ekranı var s7 de 120 hz ekran var. Örneğin 120 fps aldığım oyunlardaki akıcılığı düşünemiyorum. Bilgisayardaki monitörüm 240 hz ondan kararsızım.
120hz küçük ekranlarda az fark edilen bir özellik kaldı ki Note 10 Pro kullanıyorum ve 120FPS destekleyen oyun bulmakta zorlanıyorum neredeyse yok gibiler. İpad güçlü ve yazılım olarak daha stabil geçen sene alınan en pahalı android tablet bile yavaşlamaya başlıyor iken ipad hiç sorun çıkartmıyor 6 seneye yakındır ipad kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim tam anlamıyla mükemmel apk işine pek gerek yok mobilde almak isteyeceğin şeyler genellikle ucuz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Merhabalar oyun için tablet almak tercihiniz ama taşınabilir bir cihaz istiyorsanız. Nintendo ürünlerine bakabilirsiniz pubg için ise Apple ürünleri en performanslısı onun dışında Huawei nin güzel ürünleri mevcut.

Top Bottom