Neler Yeni

MB Warband Asker Toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Bedirhan Çolak
İyi hoş da bir süre sonra o askerler bir işe yaramıyor. İstersen gönüllülerden oluşan askerlerden 500 kişilik ordun olsun, 50-100 kişilik sağlam bir ordu mahveder seni.
Atlılardan, özellikle sarranid memlük'ten oluşan birliklere sahibim. rahat 100 kişiyle 200-300 kişilik orduları alabiliyorum.
günümün çoğunu çapulcularla savaşta ve talim yerinde geçiriyorum adamlarımda xp kasıyor onları geliştiriyorum çok iyi oluyorlar

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
günümün çoğunu çapulcularla savaşta ve talim yerinde geçiriyorum adamlarımda xp kasıyor onları geliştiriyorum çok iyi oluyorlar
Özellikle lordlarla konuş. Başta biri sana vergi toplama görevi veriyor. vergiyi toplayıp kaçabilirsen iyi olur.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Hile yap :D

Köylerden toplamak çok zor oluyor bir ara osmanlı modu indirmiştim orada istanbulda bir adam vardı ondan para ile asker alabiliyordum native için böyle bir mod varmı
NOTLAR:
kiralık askerler almak istemiyorum 3 kişi 500dinar
oyun orjinal soranlar için
şehirlerden adam bulabiliyorsun diye hatırlıyorum yada bannerlorddaydı + warbandda daha fazla kişinin gönüllü olması için ününün artması gerek vede alabileceğin adam sayısı zaten sınırlı yeni başladıysan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom