Donanımın nedir ? Java zaten optimizasyon sorunlu üstüne 30 chunk binerse bu normal sayılır .Arkadaşlar FPS sınırlaması kapaylıken bile 60 fps falan veriyor 30 chunk açık çoğu şey düşükte neden oluyor bu ?
Sistem özelliklerini tahmin mi edelim? Ayrıca optifine sürümleri kullan.Arkadaşlar FPS sınırlaması kapaylıken bile 60 fps falan veriyor 30 chunk açık çoğu şey düşükte neden oluyor bu ?
vsyncyi kapat ve maks karehızını sınırsız yapArkadaşlar FPS sınırlaması kapaylıken bile 60 fps falan veriyor 30 chunk açık çoğu şey düşükte neden oluyor bu ?
Adam imzaya yazmışSistem özelliklerini tahmin mi edelim? Ayrıca optifine sürümleri kullan.
Vsync zaten kare sınırlaması oluyor, kapalıyken 60fps yazmış.vsyncyi kapat ve maks karehızını sınırsız yap
Mobilde gözükmüyor, ayrıca imzaya değil konuya yazması lazım. Böyle saçmalık olur mu?Adam imzaya yazmış
30 chunk mı o çok kıs onuArkadaşlar FPS sınırlaması kapaylıken bile 60 fps falan veriyor 30 chunk açık çoğu şey düşükte neden oluyor bu ?
Optifine kullanıyorum + olarak imzaya yazma sebebim her konuya sistem özelliği yazmamak zaten, hava atmak için yazmadık.Sistem özelliklerini tahmin mi edelim? Ayrıca optifine sürümleri kullan.
Şuanlık hallettim teşekkürler30 chunk mı o çok kıs onu
sevindim inş bida sorun olmazOptifine kullanıyorum + olarak imzaya yazma sebebim her konuya sistem özelliği yazmamak zaten, hava atmak için yazmadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanlık hallettim teşekkürler
Bazı sistemlerde Optifine daha fazla performans veriyor. Konu sahibinin ikisini de deneyip karşılaştırmasını öneririm.Sodium modu indir optifine tarih oldu. Sodium Bedrock kadar iyi yapıyor oyunu. Senin sorunun ise driverden biyerden fps kısıtlaması koymuş oyuna.
Az çok hallettik hocam çok MC hakimi değilim zatenBazı sistemlerde Optifine daha fazla performans veriyor. Konu sahibinin ikisini de deneyip karşılaştırmasını öneririm.