Neler Yeni

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 11 0OCAK BEDAVA SOĞAN HALKASI YADA SICAK ÇİKOLATA

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Muhammet Zora
Tavukburgeri alıp yemiştim bunuda kazandım ancak bağlantıda sıkıntı falan olmuş :D vermediler hesaptaki puanlarla yanına patates kola alıp bir menü yemeyi planlıyordum yalan oldu:kekw:

umtb

80+
Olm bu kapitalist köpkeler bedava günahını bile vermez, SKT tarihi yaklaşmıştır da depoyu boşaltıyolardır.
Bedava verseler yemem dediğim şeyi bedava vermişler. :kekw:
hocam boykottan dolayı veriyorlar inanılmaz düştü siparişler

umtb

80+
geçen sene boykot olayları yokken de veriyorlardı
o zamanda boykot vardı + israil olayları dışında boykot vardı sosyal medyada, genel olarak zaten siparişler düşünce kampanya geliyor kısaca

DenV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Gürkan
o zamanda boykot vardı + israil olayları dışında boykot vardı sosyal medyada, genel olarak zaten siparişler düşünce kampanya geliyor kısaca
valla dostum Antalya da yaşıyorum sanayi şubesi var 7/24 açık gecenin 2-3 ünde bile full çekiyor avm lerdekinden bahsetmiyorum bile.
Satışlarının düştüğünü hiç sanmıyorum ki şubeye sipariş için 5 tane sipariş ekranı eklenmiş ona rağmen çalışanlardan çıkarma yapmamışlar üstüne çalışan sayısını arttırmışlar bizzat siparişi alırken sormuştum.

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Tugra
IMG_4803.png

11 OCAK bedavalar bunlar ben dünkğ hamburgerden sonra soğan halkasını aldım menü yaptım

triptonic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ismail refah
Alıntıyı görüntüle

Ikiside kafa kafaya ürünler ben nugget aldım
değil birkaç bedava soğan halkası, bir menü yediğimde şubeye ortak yapacaklarını bilsem asla yemem. benim paramla masum sivilleri öldüren katil israil finanse edilsin istemiyorum. öldürülen kadın ve çocukların çığlıkları benim yediğim birkaç soğan halkası sayesinde artacaksa zıkkımın pekini yiyeyim daha iyi. hadi afiyet olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Onur Yücel
valla dostum Antalya da yaşıyorum sanayi şubesi var 7/24 açık gecenin 2-3 ünde bile full çekiyor avm lerdekinden bahsetmiyorum bile.
Satışlarının düştüğünü hiç sanmıyorum ki şubeye sipariş için 5 tane sipariş ekranı eklenmiş ona rağmen çalışanlardan çıkarma yapmamışlar üstüne çalışan sayısını arttırmışlar bizzat siparişi alırken sormuştum.
Sizin orası öyle olabilr ben de Ümraniyedeyim burda da mc cafe var 7 24 açık gece bile full çekiyor dediğin gibi lakin her yerde durum böyle değil. Boykot eden insan çok fazla ve dolayısıyla satışlar yerlerde , ben de israil olayından değil de kendim yabancı marka ürün (eğer ona denk kalitede yerli mal varsa) kullanmıyorum 5 senedir. Benim gibi insanlar az da olsa var fakat israil filistin olayından boykot edenler çok fazla . Coca Cola bile afişlerine tırlarına kamyonlarına işte Ahmet in emeğiyle mehmetin emeğiyle TÜRKİYEDE üretildi diye reklamlar yapıyor. Kolaların yanında arpa şehriye , bulgur vs verdiler aylarca satılsın diye.
İslamcı tenekeler ilk kez bir işe yaradı yani :D

Top Bottom