Neler Yeni

Mcdonald's oyun konusu

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
" Big Tasty " menüyü söylüyorsanız bende aynısını düşündüm. Tanıtımını yapmak amaçlı verseler mükemmel olurdu. Big Mac alamadım, bari onu alırdım. Gerçi menü değil hamburger bile verse iyi olur. Patates, soğan halkaları, Cola ve milkshake birikti. Hamburger de olursa neredeyse menü tamamlamış olacağım 😁
@iKreiN uygulama ilk önce 120-130tl yazmıyor muydu önceden fiyatı düşürdüler mi?

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
Kazanılan ödüllerin geçerliliği uzamış galiba, detaylara girince 1 hafta içinde kullanılmalıdır yazmıyor artık. Umarım ödüller silinmez, yarın hepsini toplu kullanmayı düşünüyordum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
bugünün hediysi külahta dondurma keşke burger çıksaydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Yağız Koç
Arkadaşlar Haberiniz olsun,kullanım koşullarından bir hafta kullanım süresini kaldırıp,"Fırsat 15 temmuz 2023 gün sonuna kadar geçerlidir" diye eklemişler...

Ege50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ee Lacin
Bugün çıtır sandviç verdi

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya
Çıtır Tavuk ya da Hamburger vermez diye düşünerek gidip patates ve soğan halkalarını kullandım. Neyse yarın da kola ile beraber kullanırım. Çıtır Tavuk boyut olarak baya küçük, ama lezzet olarak çok seviyorum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Çıtır Tavuk ya da Hamburger vermez diye düşünerek gidip patates ve soğan halkalarını kullandım. Neyse yarın da kola ile beraber kullanırım. Çıtır Tavuk boyut olarak baya küçük, ama lezzet olarak çok seviyorum.
hiç vermemesinden daha iyi bence
bende bugün alacaktım üşendim çok şanslıyım :)

Top Bottom