alttan 2.4 ghz moduna aldın mıSelamlar herkese bu gün kutudan açtım kabloyu kasaya ve mouse taktığımda kablolu şekilde kullanıyorum sorun yok. Kabloyu kasa ve dongle ye taktığımda dongleyi görmüyor.
alttan 2.4 ghz moduna aldın mı
2.4 ghz modunda kullanamıyorum kısacası. dongle kutudan kabloya bağlı şekilde geldi.mouse'un altındanki dongle'dan bahsediyoruz değil mi kutudan çıkan diğer uzatmayı değil, altından çıkarıp taktınız pc ye
Hocam mouse'un alt kısmındaki saklama alanında geliyor diye biliyorum2.4 ghz modunda kullanamıyorum kısacası. dongle kutudan kabloya bağlı şekilde geldi.
herhangi bir saklama alanı yok hocam. dediğim gibi kabloya bağlı şekilde geldi.Hocam mouse'un alt kısmındaki saklama alanında geliyor diye biliyorum
allah kahretsin konuyu silebilir miyiz ilk defa kablosuz mouse da kullanmıyorum ve gerçekten fark etmedim onun oradan çıktığını daha fazla utanamam 1 ay yokum buralarda. herkese teşekkürlerHocam mouse'un alt kısmındaki saklama alanında geliyor diye biliyorum
tahmin etmiştim hocam ahahaha hayırlı olsun bende kullanıyorum aynı mouse'uallah kahretsin konuyu silebilir miyiz ilk defa kablosuz mouse da kullanmıyorum ve gerçekten fark etmedim onun oradan çıktığını daha fazla utanamam 1 ay yokum buralarda. herkese teşekkürler![]()